Hulp bij revalideren

Revalidatie & kortdurende zorg

U kunt tijdelijk bij Dignis verblijven, als u even niet thuis kunt wonen. Omdat u bijvoorbeeld moet revalideren na een beroerte of u heeft extra zorg nodig na een operatie of ernstige ziekte. Onze medewerkers helpen u graag met zorg en behandeling die passen bij uw situatie. U verblijft in een prettige omgeving en kunt meedoen aan activiteiten in het huis.

We hebben afdelingen voor mensen die revalideren na een beroerte of operatie. Daarnaast is er een gespecialiseerde afdeling voor mensen die dubbelzorg nodig hebben voor een lichamelijke aandoening gecombineerd met ernstige psychische problemen of verwardheid. Een andere gespecialiseerde afdeling is voor mensen in de laatste levensfase.

Is revalidatie & kortdurende zorg geschikt voor mij?

Tijdelijke zorg en ondersteuning is geschikt voor u als:

  • u moet revalideren na een beroerte of andere ziekte
  • u moet herstellen na een ziekenhuisopname
  • de zorg thuis tijdelijk niet mogelijk is
  • u acute hulp nodig heeft

Kunt u na een verblijf in het ziekenhuis niet direct terug naar huis, maar moet u revalideren? Bij Dignis kunt u herstellen van een beroerte (CVA), een knie- of heupoperatie of een ongeluk.

Meer

Heeft u meer zorg en behandeling nodig dan een gewone revalidatieafdeling kan bieden? Bijvoorbeeld door cognitieve problemen.

Meer

U kunt voor een korte periode bij ons verblijven als uw mantelzorger even niet voor u kan zorgen. Bij ons krijgt u de zorg en begeleiding  die u nodig heeft om daarna weer naar huis te kunnen.

Meer

Onbegrepen gedrag bij mensen met dementie heeft uiteenlopende verschijningsvormen en oorzaken. Het KEP is een Kenniscentrum wat zich heeft gespecialiseerd in het behandelen van dat onbegrepen gedrag.

Meer
Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.