“Geen dag is hetzelfde, dat maakt het juist zo leuk!"
Verzorgende met bewoner Blauwborgje

Werken bij Dignis

Werk je bij Dignis, dan werk je bij een organisatie die met ruim 1400 medewerkers zorg biedt aan (zeer) kwetsbare mensen (hoofdzakelijk ouderen) met ernstige psychogeriatrische en/of somatische problematiek, vaak in combinatie met psychiatrische of verslavingsproblemen. Vanuit 8 locaties verdeeld over Groningen en Drenthe, bieden we zorg aan +- 900 cliënten binnen en buiten onze gebouwen. Onze dienstverlening bestaat uit: dagbesteding, extramurale zorg, revalidatie, verzorgd zelfstandig wonen en verpleeghuiszorg. Als zorgprofessional krijg je hierbij de mogelijkheid om je te verdiepen in verschillende specialismen zoals jong dementerenden, gerontopsychiatrie en ernstig probleemgedrag.

Ons doel? Iedere dag van kwetsbare ouderen iets mooier maken, in de wijze waarop zij dit wensen. Daarom willen we de beste zijn in belevingsgerichte zorg. Hiervoor zijn onze collega’s onmisbaar en staan medewerkers die zich blijven ontwikkelen aan de basis van een lerende organisatie en zelforganiserende teams. Onze huidige medewerkers geven aan trots te zijn op hun werk, team en organisatie door waardering, gezelligheid, respect, gelijkwaardigheid en collegialiteit. Bij Dignis kun je je eigenheid tonen en je mening laten horen.

Wil je onderdeel zijn van een organisatie waar we er niet alleen voor onze bewoners/cliënten, maar ook voor elkaar zijn? Bekijk dan onze vacatures. In onderstaand filmpje hoor je meer over onze ambities voor de komende jaren.

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.