Prokkelmenu in Veldspaat groot succes

Begin juni is het Prokkelweek in Vinkhuizen. Tijdens het jaarlijkse evenement vinden overal in de wijk activiteiten plaats, (meer…)

Succesvolle Fietsvierdaagse Enk

De jaarlijkse Fietsvierdaagse van de Enk in Zuidlaren is weer voorbij. Het waren opnieuw gezellig drukke dagen, waarin alle tijd en aandacht (meer…)

Grunneger middag in Gabriël ‘Aibels mooi’

Wia Buze trad op 26 mei op in Gabriël Woonzorgcentrum. Voor een uitverkochte zaal zong zij een aantal van haar bekende liedjes. (meer…)

Wijkrestaurant Heymans in een nieuw ‘jasje’

De verbouwing van de begane grond van het Heymanscentrum is in volle gang. Er komt een nieuwe brasserie (meer…)

Opening belevingstuin Omloop

Omloop buitenkant en terras

Op 1 juni opent Joris de Jong, directeur van Dignis de belevingstuin van De Omloop in Norg. (meer…)

Verrassingsdiner in Gabriël

Op 25 april waren bewoners van Gabriël Woonzorgcentrum en senioren uit Hoogkerk welkom in het restaurant van Gabriël voor een verrassingsdiner. (meer…)

Stilstaan bij het einde

Uitvaartzorg Boerhaavelaan organiseert op zaterdag 14 april een koffiemiddag over de mogelijkheden rondom een uitvaart. Er kan veel op het gebied van aankleding, muziek en locatie. Het komt voor, dat mensen niet altijd op de hoogte zijn van de mogelijkheden. Of hoe het zit met de financiën. Bewoners van het Heymanscentrum en hun familieleden zijn van harte welkom op de bijeenkomst. Medewerkers van de Uitvaartzorg houden een presentatie. Er is veel gelegenheid om bij een kopje koffie of thee verder te praten over uw wensen en vragen.

De bijeenkomst vindt plaats in het Heymanscentrum, Henri Dunantlaan 20, Groningen van 14.30 uur tot 16.30 uur. De toegang is gratis.

Appeltaarten bakken in Gabriël

Op vrijdag 6 april gaan medewerkers van het Universitair Centrum Ouderengeneeskunde van het UMCG samen met bewoners van Gabriël appeltaarten bakken. De ambachtelijk gemaakte taarten zijn te koop voor het goede doel. Een deel van de opbrengst gaat naar de bewoners van Beschermd Wonen, die gaan verhuizen naar Veldspaat. Ze willen het nieuwe dagverblijf graag gezellig inrichten en kunnen daarvoor wel wat extra geld gebruiken. Het koor Ratjetoe, dat een optreden in Gabriël zal verzorgen, ontvangt het andere deel van de opbrengst.

Tienjarig bestaan

Het Universitair Centrum Ouderengeneeskunde is de initiatiefnemer van deze actie. De afdeling Ouderengeneeskunde bestaat dit jaar 10 jaar en dat willen ze op een bijzondere manier vieren met een activiteit voor en door ouderen.

De taartverkoop is reeds begonnen. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar het evenement.
Locatie: Gabriël Woonzorgcentrum, Gabriëlstraat 26, Hoogkerk (Groningen)

Belevingstuin de Enk

In de Enk zijn medewerkers, vrijwilligers en familieleden al een aantal jaren bezig met de tuin en het dakterras. (meer…)

Veel vrijwilligers op NL Doet dag de Enk

In de Enk waren  op vrijdag 9 maart veel vrijwilligers aan het werk. Op deze dag vond de zevende editie (meer…)

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis