High Tea in tuin De Enk

Op vrijdagmiddag 10 augustus vindt er een high tea plaats in de tuin van verpleeghuis De Enk in Zuidlaren. (meer…)

Groningse ouderenorganisaties werken samen op arbeidsmarkt

Op maandag 9 juli ondertekenden ouderenzorgorganisaties uit de provincie Groningen, waaronder Dignis, (meer…)

Belevenistafels Enk officieel in gebruik genomen

Alle bewoners van de Enk kunnen sinds kort genieten van de gezelligheid bij de belevenistafel. Dank zij vele giften, donaties en acties (meer…)

Prokkelmenu in Veldspaat groot succes

Begin juni is het Prokkelweek in Vinkhuizen. Tijdens het jaarlijkse evenement vinden overal in de wijk activiteiten plaats, (meer…)

Succesvolle Fietsvierdaagse Enk

De jaarlijkse Fietsvierdaagse van de Enk in Zuidlaren is weer voorbij. Het waren opnieuw gezellig drukke dagen, waarin alle tijd en aandacht (meer…)

Grunneger middag in Gabriël ‘Aibels mooi’

Wia Buze trad op 26 mei op in Gabriël Woonzorgcentrum. Voor een uitverkochte zaal zong zij een aantal van haar bekende liedjes. (meer…)

Wijkrestaurant Heymans in een nieuw ‘jasje’

De verbouwing van de begane grond van het Heymanscentrum is in volle gang. Er komt een nieuwe brasserie (meer…)

Opening belevingstuin Omloop

Omloop buitenkant en terras

Op 1 juni opent Joris de Jong, directeur van Dignis de belevingstuin van De Omloop in Norg. (meer…)

Verrassingsdiner in Gabriël

Op 25 april waren bewoners van Gabriël Woonzorgcentrum en senioren uit Hoogkerk welkom in het restaurant van Gabriël voor een verrassingsdiner. (meer…)

Stilstaan bij het einde

Uitvaartzorg Boerhaavelaan organiseert op zaterdag 14 april een koffiemiddag over de mogelijkheden rondom een uitvaart. Er kan veel op het gebied van aankleding, muziek en locatie. Het komt voor, dat mensen niet altijd op de hoogte zijn van de mogelijkheden. Of hoe het zit met de financiën. Bewoners van het Heymanscentrum en hun familieleden zijn van harte welkom op de bijeenkomst. Medewerkers van de Uitvaartzorg houden een presentatie. Er is veel gelegenheid om bij een kopje koffie of thee verder te praten over uw wensen en vragen.

De bijeenkomst vindt plaats in het Heymanscentrum, Henri Dunantlaan 20, Groningen van 14.30 uur tot 16.30 uur. De toegang is gratis.

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis