Chauffeurs voor minibusje gezocht!

Ben je graag onderweg? En kun en wil je rijden in een minibusje? Wij zoeken vrijwilligers/chauffeurs. (meer…)

Wens in vervulling bij De Enk

7 september. Een gewone zaterdagmiddag in Zuidlaren bij De Enk. Een buitje, maar gelukkig kwam de zon ook af en toe even door de wolken. Een van de bewoners van De Enk wilde graag eens een huifkartocht maken of een manege bezoeken. Een medewerker die zelf paarden heeft, nam paarden en ruiters mee. Dat leverde prachtige plaatjes op. (meer…)

Picknickbank RTV Noord in tuin Heymanscentrum

Bij het Heymanscentrum staat sinds kort een mooi beschilderde picknickbank in de binnentuin. De bank werd eerder gebruikt voor de picknickroute van RTV Noord.

(meer…)

Zorg Thuis+ zoekt leden voor de cliëntenraad!

Voor Zorg Thuis en Zorg Thuis+ zijn we op zoek naar leden voor de cliëntenraad.

De specialistische teams van Zorg Thuis+ helpen bij psychische problemen en geheugenverlies. Ze zijn er voor mensen die thuis wonen.

De cliëntenraad heeft als doel de medezeggenschap van cliënten te bevorderen door onder andere het leveren van inspraak. (meer…)

Kom naar onze proeverijen en geef uw mening!

Gabriël: proeverij

In september 2019 worden op verschillende locaties van Lentis/Dignis proeverijen gehouden. Opmerkingen over de gerechten worden gebruikt voor het verbeteren van recepturen en menukeuzes. Uw mening telt!
Bent u geïnteresseerd in de proeverij op locatie, blokkeer dan nu alvast uw agenda. De data en locaties staan vermeld in bijgevoegde flyer.

Winterproeverijen_2019

Standhouders gevraagd voor markt De Wiekslag

Woonzorgcentrum De Wiekslag in Norg bestaat in september 25 jaar. Ter gelegenheid hiervan organiseren medewerkers een gezellige markt met muziek en vertier. (meer…)

Appeltaart concerten

Donderdag 27 juni hebben de bewoners en omwonenden van de Gabriëlflat, kunnen genieten van klassieke muziek. Dit werd ten gehore gebracht door 3 heren van Appeltaart concerten. (meer…)

Oranjekoorts in de Gabriël

In het restaurant van de Gabriël heerst Oranjekoorts.
Het restaurant is omgetoverd tot ‘Oranje-restaurant’, dit natuurlijk ter gelegenheid van het WK damesvoetbal. (meer…)

Geslaagde feestweek jubilerend De Enk

De eerste week van juni was een feestelijke week voor De Enk in Zuidlaren. In die week was er een gevarieerd programma om te vieren dat de nieuwe Enk er alweer 10 jaar staat. Een jubileum dus. (meer…)

Een geslaagde Tour de Enk!

Het weer zat mee, de stemming zat er goed in en de route was weer mooi. Al met al was de Tour de Enk weer bijzonder geslaagd! De Tour de Enk, de jaarlijkse fietsvierdaagse, wordt jaarlijks georganiseerd door de agogen en fysiotherapeuten van de Enk. Het evenement werd mogelijk door de hulp van leerlingen van Sport en Bewegen van het Alfa-College in Groningen en vrijwilligers van de Dobberieders, vrijwilligers van Mobiliteit Noord en van De Enk.  Zij begeleidden de groep.

(meer…)

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis