Kunstcommissie Hoogkerk viert jubileum

Op vrijdag 5 oktober jl. vierde de Kunstcommissie Hoogkerk haar 25-jarig bestaan in wijkrestaurant Gabriël.
(meer…)

Eerste deelnemers aan leerwerktraject gestart in Heymanscentrum

Heymanscentrum

Meedoen in de maatschappij is belangrijk. De een gaat naar de dagbesteding, de ander leert of stroomt door naar een betaalde baan. (meer…)

Beweegreden voor senioren

Wiekslag (Bonkelaar) buitenkant

Voor senioren in Norg was er in het voorjaar en zomer gelegenheid om deel te nemen aan het project ‘Beweegreden voor senioren’. (meer…)

Feestelijke heropening Heymanscentrum

Op donderdag 27 september vond de heropening plaats van het Heymanscentrum. Wethouder Ton Schroor verrichte onder grote belangstelling (meer…)

Gronings Buffet in restaurant Bernlef

Op donderdag 4 oktober serveert het restaurant in Bernlef een Gronings Buffet. U kunt genieten van typisch Groninger gerechten, (meer…)

Dansmiddag voor ouderen in brasserie Heymans

Op vrijdag 5 oktober komt ‘Muziek Sentiment’ plaatjes draaien in het Heymanscentrum. Van muziek worden mensen blij en vrolijk en (meer…)

Mr. Alzheimer verwoord en verfilmd

Op 21 september, wereld Alzheimer dag, is de video ‘Mr. Alzheimer’ van het Gronings hip hop collectie Rum en Skunk gepubliceerd. (meer…)

Burendag restaurant Gabriël

Op zaterdag 22 september a.s. is het Nationale Burendag. Wijkrestaurant Gabriël doet mee aan dit jaarlijks terugkerende evenement. (meer…)

Wijkrestaurant Heymans in een nieuw ‘jasje’

De verbouwing van de begane grond van het Heymanscentrum is nagenoeg achter de rug. (meer…)

Open Huis Heymanscentrum

Heymanscentrum

Op donderdag 27 september opent het Heymanscentrum de deuren voor iedereen die een kijkje wil nemen in het vernieuwde woonzorgcentrum. (meer…)

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis