Mantelzorger en dementerende moedere kijken elkaar aan in de tuin van een verpleeghuis

Zelfstandig wonen met thuiszorg

Kunt u niet meer zo goed zelfstandig wonen door het ouder worden? Wij kunnen u dan helpen. Als u bijvoorbeeld vergeetachtig wordt, lichamelijke verzorging nodig heeft of u eenzaam voelt. Voor uw mantelzorger kan een extra helpende hand ook fijn zijn. We zorgen er samen voor dat u in uw eigen huis zo lang mogelijk prettig kunt wonen en leven.

Is zelfstandig wonen met ondersteuning geschikt voor mij?

Zelfstandig wonen met ondersteuning is geschikt voor u als:

  • u hulp nodig heeft bij problemen door vergeetachtigheid of dementie
  • u psychische problemen heeft en toch graag thuis wilt blijven wonen
  • u zich eenzaam voelt of somber of angstig
  • u een vorm van thuiszorg of begeleiding nodig heeft

Woont u zelfstandig en wilt u dat graag blijven doen, maar heeft u daarvoor ondersteuning nodig? De medewerkers van Dignis Zorg Thuis kunnen u dan helpen.

Meer

U woont zelfstandig, maar u merkt dat u het thuis niet meer zo goed redt. Wij kunnen helpen met gespecialiseerde thuiszorg.

Meer

Zoekt u een huis dat past bij uw leeftijd en wensen? Met comfort en veiligheid in een gezellige omgeving? Kom dan in een van onze huizen wonen.

Meer

Heeft u geregeld ’s nachts verzorging nodig, dan kunt u gebruik maken van onze nachtzorg. Onze medewerkers komen op geplande tijden bij u thuis om u te helpen.

Meer

Als u zich wel eens zorgen maakt over wat u thuis onverwacht kan overkomen, is aansluiting op ons alarmeringssysteem een goede oplossing.

Meer
Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.