Veldspaat buitenkant vooraanzicht gebouw

Veldspaat

Aan de rand van Vinkhuizen vindt u Veldspaat. U kunt hier prettig zelfstandig wonen, met of zonder zorg. U bent welkom bij de activiteiten en in het restaurant. In onze zorgwoningen geven we verzorgingshuiszorg. De appartementen zijn ruim opgezet en comfortabel ingericht. Een deel ervan kijkt uit over het Atrium. Een aantal appartementen zijn ook geschikt voor bewoning door echtparen. Ook is het in deze appartementen mogelijk om als partner of familie te blijven logeren.

Heeft u geheugenproblemen en kunt u niet langer zelfstandig wonen? Dan is een van onze groepswoningen een goede plek. Iedere woning heeft een gezamenlijke huiskamer.

Activiteiten

In Veldspaat organiseren we activiteiten voor elk wat wils. U kunt meedoen aan creatieve en sportieve activiteiten. In het Klein Theater vinden muziekoptredens en andere voorstellingen plaats. OP het grote televisiescherm in het Atrium zijn voetbalwedstrijden en andere evenementen te zien. Op de themamarkten is het altijd gezellig. Bewoners uit de wijk Vinkhuizen zijn ook welkom.

Senang Bersama is de dagbesteding voor Indische en Molukse ouderen. Ze hebben een eigen ruimte in Veldspaat, waar ze bij elkaar komen voor activiteiten en ’s middags warm eten.

Praktische informatie

Wilt u meer weten over wonen in Veldspaat? De medewerkers van Dignis Zorgadvies geven u graag informatie of een rondleiding. U kunt ons telefonisch (050) 520 75 75 bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 16.30 uur en per e-mail zorgadvies@dignis.nl.

Woonzorg Nederland verhuurt appartementen in Veldspaat aan senioren. Kijk voor meer informatie op de website van Woonzorg. Heeft u thuiszorg nodig, dan kunt u contact opnemen met Dignis Zorg Thuis+, telefoon (050) 4097597, e-mail zorgthuis@dignis.nl

Cliëntenraad

De cliëntenraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van de bewoners. De leden denken en praten mee over het beleid en de dagelijkse gang van zaken. De raad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de leiding. Dignis waardeert dat, want we hechten veel belang aan de mening en adviezen van de cliënten en hun naasten.

CR Veldspaat 2015-08

Leden van de cliëntenraad: Staand: Jan Gijsenij (l), Sonja Simons, zittend: Reint Molenberg (l), Arnold Hagedorn. Op de foto ontbreekt dhr. Beenakker

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter, de heer A. Hagedorn, telefoon 0515 576494, e-mail a.hagedorn@home.nl.

Algemene informatie over cliëntenraden vindt u hier.

Onze zorg en dienstverlening in Veldspaat

Personenalarmering

Als u zich wel eens zorgen maakt over wat u thuis onverwacht kan overkomen, is aansluiting op ons alarmeringssysteem een goede oplossing.

Wonen (met zorg) voor ouderen met dementie

U kunt bij ons veilig en vertrouwd wonen als u door dementie niet langer in uw eigen huis kan blijven wonen.

Wonen (met zorg) voor ouderen met lichamelijke problemen

U kunt bij Dignis wonen als u door een lichamelijke beperking niet meer thuis kunt wonen. U woont zo zelfstandig mogelijk in uw eigen appartement.

Wonen met alle nodige zorg en ondersteuning

Als u iedere dag zorg nodig heeft, wat thuis niet mogelijk is, kunt u in een van de huizen van Dignis wonen. In het woonzorgcentrum woont u in een gezellige en veilige omgeving.

Huurwoning met zorg

Zoekt u een huis dat past bij uw leeftijd en wensen? Met comfort en veiligheid in een gezellige omgeving? Kom dan in een van onze huizen wonen.

Kortdurende zorg na ziekte of operatie

Heeft u tijdelijk extra zorg nodig om te herstellen van een ziekte of operatie? Als het niet mogelijk is om die zorg thuis te krijgen, kunt u tijdelijk bij ons verblijven.

Tijdelijk verblijf en logeren

U kunt voor een korte periode bij ons verblijven als uw mantelzorger even niet voor u kan zorgen. Bij ons krijgt u de zorg en begeleiding  die u nodig heeft om daarna weer naar huis te kunnen.

Wijkactiviteiten

In de huizen van Dignis is altijd wel iets te beleven. Van leuke activiteiten en gezellige bijeenkomsten tot uitstapjes met de Vriendenbus: er is voor ieder wat wils. Komt u ook eens langs! Voor sommige activiteiten vragen we een eigen bijdrage.

Voorzieningen

 • Lichaam en geest
  • Kapper
  • Pedicure
  • Praktijk voor fysiotherapie en ergotherapie
  • Schoonheidsspecialiste
 • Ontspanning
  • Activiteiten
  • SPAR-winkel
 • Overige
  • Certe
  • Internetaansluiting in de appartementen
  • Maaltijdbezorging
  • Receptie
  • Ruimtes te huur
  • Technische dienst
  • Wifi in openbare ruimtes
  • Zorg thuis+
#
Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.