Heymanscentrum Buitenaanzicht voorzijde

Wonen met lichamelijke problemen Heymanscentrum

In het Heymanscentrum kunt u prettig wonen, als u dat niet langer zelfstandig kunt door lichamelijke problemen. Alle zorg en voorzieningen zijn dichtbij.

Over Heymanscentrum

U woont in uw eigen appartement met zit/slaapkamer, keukenblok en douche en toilet. Alle ruimtes zijn goed toegankelijk met een rollator en rolstoel en comfortabel ingericht. U woont in een veilige omgeving en kunt gebruik maken van alle faciliteiten in het huis. Op de etage waar u woont is een huiskamer, waar u samen met andere bewoners koffie en thee kunt drinken en eten. Dat kan ook in het gezellige restaurant, waar de keuken iedere middag en avond een warme maaltijd serveert. Uw familie en vrienden zijn altijd welkom.

Onze medewerkers geven de zorg die u nodig heeft. Dat kan variëren van hulp bij de dagelijkse handelingen tot verpleging. De zorg stemmen we af op uw eigen situatie.

Activiteiten

Er is veel te doen in het Heymanscentrum. U kunt meedoen met de diverse clubs die actief zijn. De activiteitenbegeleiding organiseert muziekoptredens, spelletjesmiddagen en andere bijeenkomsten. Met de Vriendenbus kunt u uitstapjes maken. Eens in de twee weken is er een kerkdienst. ’s Zomers is het buiten gezellig, op het terras, in de beweegtuin en in de belevingstuin.

In de gezamenlijke huiskamer vinden ook activiteiten plaats, zoals een spelletje doen of een video bekijken. We vinden het ook fijn als u meedoet met de dagelijkse huishoudelijke bezigheden.

Praktische informatie

Wilt u meer informatie over wonen in het Heymanscentrum? Neem dan contact op met de medewerkers van Dignis Zorgadvies.

Cliëntenraad

De cliëntenraad van het Heymanscentrum behartigt de gemeenschappelijke belangen van bewoners en cliënten.

Onze zorg en dienstverlening in het Heymanscentrum

Op welke locatie kan ik terecht?

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.