Voorkant van het Heymanscentrum

Verpleeghuis Heymanscentrum

Het Heymanscentrum is een veilige en vertrouwde plek om te wonen voor ouderen die door dementie niet langer thuis kunnen wonen. In de huiskamer is het gezellig en u heeft alle voorzieningen dichtbij.

Over Heymanscentrum

U heeft uw eigen zit/slaapkamer met douche en toilet. U woont met ongeveer tien medebewoners in een van de woningen, die speciaal zijn ingericht voor mensen met dementie. De ingang en uitgang zijn beveiligd, zodat u niet de weg kwijtraakt. U kunt koffie drinken en eten in de huiskamer. Als u het leuk vindt, doet u mee met de huishoudelijke bezigheden. Familie en vrienden zijn altijd welkom.

Activiteiten

In de huiskamers van de groepswoningen vinden veel activiteiten plaats. De activiteitenbegeleidster is aanwezig om spelletjes te doen, te knutselen en de krant te lezen. U bent ook welkom bij de activiteiten die we in de recreatiezaal organiseren, zoals muziekoptredens, andere bijeenkomsten en kerkdiensten.
In het restaurant kunt u met uw familie koffie en thee drinken. ’s Middags en ’s avonds is er gelegenheid om warm te eten.
Rondom het huis zijn mooie tuinen en terrassen aangelegd. Eén ervan heeft bewegingstoestellen en in de tuin ernaast staan de planten in bakken, die goed toegankelijk zijn voor mensen in een rolstoel.

Praktische informatie

Wilt u meer informatie over onze zorg- en dienstverlening in het Heymanscentrum? Neem dan contact op met de medewerkers van Dignis Zorgadvies. Ze geven u graag een rondleiding.

Cliëntenraad

De cliëntenraad van het Heymanscentrum behartigt de gemeenschappelijke belangen van bewoners en cliënten.

Onze zorg en dienstverlening in het Heymanscentrum

Op welke locatie kan ik terecht?

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.