Nieuwe rolstoelbus voor Dignis

Geplaatst op 29 maart 2019

We gaan er regelmatig op uit met bewoners. En we zijn er weer helemaal klaar voor, want vanaf nu kan dat met een gloednieuwe Mercedes rolstoelbus. In de bus is er plaats voor negen personen inclusief chauffeur. Ook kunnen er gemakkelijk vier rolstoelen mee en zelfs met drie rolstoelen zijn er nog vier zitplaatsen vrij. Dat is een hele verbetering ten opzichte van onze oude bus bij ’t Blauwbörgje. Deze nieuwe bus vervangt de bus bij ’t Blauwbörgje. In juni krijgt Dignis nog een tweede nieuwe bus bij het Heymanscentrum, die de Heymansbus zal vervangen.

Er rijden hoofdzakelijk vrijwilligers op de bussen, maar op sommige afdelingen rijden er ook medewerkers die op de bus kunnen rijden.

 

 

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.