Heymanscentrum vooraanzicht

Ontmoetingsplek Heymans

De Ontmoetingsplek is het buurthuis in het Heymanscentrum. Iedereen uit de wijk is welkom voor een kopje koffie, een praatje en activiteiten.

Over de Ontmoetingsplek

De Ontmoetingsplek is voor mensen van alle leeftijden die wonen in de buurt van het Heymanscentrum en graag andere mensen ontmoeten. U bent hier op de goede plek, als u zich eenzaam voelt, als u zoekt naar meer sociale contacten of naar een zinvolle invulling van de dag. U kunt hier nieuwe vrienden leren kennen. Het komt geregeld voor dat deelnemers ook buiten de Ontmoetingsplek samen iets ondernemen.

Hier komen ook mensen die na een revalidatie weer thuis zijn. Zij gaan graag voor de gezelligheid even de deur uit.

Activiteiten

Er is een activiteitenprogramma. De ideeën daarvoor komen van de deelnemers. Spelletjes, zoals sjoelen en bingo, worden vaak georganiseerd. Als u wilt kunt u met een eigen hobby bezig zijn. Deelnemers kunnen samen een warme maaltijd voorbereiden en dan met elkaar eten. Op vrijdagmiddag is er soos in het Heymanscentrum.

Iedereen is welkom om mee te doen aan de activiteiten. Van tevoren aanmelden mag, maar hoeft niet. U kunt binnenlopen en dan besluiten om ergens aan mee te doen.

Praktische informatie

Op de Ontmoetingsplek is begeleiding aanwezig. Vrijwilligers helpen mee bij de activiteiten.

We hebben een eigen gezellig ingerichte ruimte in het Heymanscentrum. Deelnemers kunnen gebruik maken van de voorzieningen van deze locatie, zoals het restaurant.

De openingstijden zijn: dinsdag van 14.00 tot 16.30 uur. Op dit tijdstip is er een koffie-inloop. Daarnaast zijn er op vrijdagen wisselende activiteiten van 10.15 uur tot 12.00 uur.

Voor de Ontmoetingsplek is geen indicatie nodig. U heeft geen verwijzing nodig van de huisarts of een andere instantie. Het WIJ team adviseert regelmatig cliënten om naar het Ontmoetingscentrum te gaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van de Ontmoetingsplek:

telefoon: 06 57493777
e-mail: hetroer@lentis.nl

Onze zorg en dienstverlening op de Ontmoetingsplek

Op welke locatie kan ik terecht?

Voorzieningen

  • Activiteiten
  • Bibliotheek
  • Grand Cafe / Restaurant
  • Tuinen met terras en beweegtuin
  • Dignis Zorg Thuis+
  • Receptie
  • Ruimtes te huur
  • Technische dienst
  • Kapper
Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.