Welkom Beschermd Wonen

Huisregels Revalidatieafdeling

Voor tijdelijk verblijf, zoals op de revalidatieafdeling van het Heymanscentrum gelden huisregels. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, voor een prettige omgang met elkaar en een goede voortgang van de behandeling.

Huisregels revalidatieafdeling

De huisregels zijn voor iedereen van toepassing. Als het voor uw situatie nodig is van een regel af te wijken, bespreken we dat samen en leggen we de individuele afspraken vast.

Kamer

Uw kamer is ingericht met een hoog/laag bed, een nachtkastje, vloerbedekking en gordijnen. U kunt een paar persoonlijke spullen meenemen, maar geen meubels.

Restaurant

Het restaurant Heymanscentrum bevindt zich op de begane grond en is geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur. U kunt daar een kopje koffie of thee drinken. Bezoekers betalen daarvoor.

Maaltijden

Tussen 12.00 en 13.30 uur en 17.00 en 18.30 uur kunt u warm eten in het restaurant. U kunt ook eten in de huiskamer van de revalidatieafdeling. Daar wordt de warme maaltijd om 12.00 uur geserveerd.

Bezoektijden

We vragen bezoekers rekening te houden met de tijden voor therapie en maaltijden. Bezoek is welkom van:
14.30 – 17.00 uur
18.30 – 20.30 uur.

Tuinen / terrassen

Cliënten kunnen gebruik maken van de tuinen rondom het Heymanscentrum.

Identificatieplicht

U bent wettelijk verplicht een geldig identiteitsbewijs in uw bezit te hebben. Een kopie daarvan wordt opgenomen in het dossier.

Rookbeleid

In het Heymanscentrum geldt een rookverbod. Roken is toegestaan in de tuinen en op het terras.

Postbezorging

De post wordt iedere dag, behalve op zondag bezorgd op uw kamer. In de hal is een brievenbus voor uitgaande post.

Privacy

Wij houden rekening met uw privacy en zijn zorgvuldig in het omgaan met uw persoonsgegevens. In de zorgovereenkomst leggen we vast of u toestemming wilt geven voor het verstrekken van gegevens aan bijvoorbeeld inspectie en kwaliteitsonderzoeken. Dat gebeurt altijd geanonimiseerd. Medewerkers hebben de plicht tot geheimhouding van zaken.

Telefoon, radio, TV en internet

Dignis regelt de aansluiting met Ziggo. Voor de huur van het toestel en de aansluiting op internet vragen we een bijdrage.

Verblijf buiten het verpleeghuis

Als u met naasten naar buiten gaat, willen de zorgmedewerkers dat graag van tevoren weten. U kunt naar buiten als uw situatie dat toelaat.

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.