"Wonen zoals u dat wenst."
Op het terras van een van de Dignis locaties

Huurwoning met zorg

Zoekt u een huis dat past bij uw leeftijd en wensen? Met comfort en veiligheid in een gezellige omgeving? Kom dan in een van onze huizen wonen. Als u wat extra ondersteuning nodig heeft, kunnen wij dat snel voor u regelen. Faciliteiten zoals het restaurant, een winkel en de kapper vindt u onder één dak. U bent welkom bij de activiteiten, die we organiseren.

Voor wie?

U heeft een redelijke gezondheid en wilt zelfstandig blijven wonen. U wilt wel zeker zijn van zorg dichtbij op het moment dat u die nodig heeft. Voor het huren van een woning geldt in principe geen leeftijdsgrens.

Hoe woon ik hier?

Appartementen

Uw appartement bestaat uit een woonkamer met slaapgedeelte, keukenblok en badkamer met douche en toilet. De oppervlakte van de appartementen varieert per locatie. De grotere hebben een aparte slaapkamer. Deze zijn ook geschikt voor (echt)paren. De woningen zijn comfortabel ingericht en goed toegankelijk voor mensen die een rollator of rolstoel gebruiken. Rondom het gebouw is voldoende parkeergelegenheid.

Thuiszorg

Als u tijdelijk of voor langere duur hulp nodig heeft, kunnen de medewerkers van het Zorg Thuis team die geven. Verpleegkundigen en verzorgenden werken vanuit de Zorgpost in het huis. We ondersteunen u en uw naaste ook bij (beginnende) dementie en psychische problemen.

Activiteiten

In onze huizen is het gezellig. Er is vaak iets te doen, zoals spelletjesmiddagen, muziekvoorstellingen, koffieochtenden en informatiebijeenkomsten. Kom ook eens langs. U bent er even uit, ontmoet leeftijdgenoten en kunt samen activiteiten ondernemen.

Voorzieningen

In het restaurant kunt u eten en een kopje koffie of thee drinken. In het huis zijn diverse voorzieningen zoals de winkel en de kapper, waar u gebruik van kunt maken. Op alle locaties bezorgen wij maaltijden aan huis. Extra services zoals het laten wassen van uw kleding kunnen wij – tegen betaling – leveren.

Kosten en aanmelden

U huurt de woning van een woningcorporatie of van Dignis. Huurprijzen zijn vanaf circa € 450 per maand exclusief servicekosten. Het servicepakket kunt u zelf samenstellen. U betaalt daarvoor maandelijks een abonnementsbedrag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dignis Zorgadvies, telefoon 050 520 75 75, e-mail zorgadvies@dignis.nl. De medewerkers zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 8.00 uur tot 16.30 uur.

Dignis biedt meer

Bij Dignis kunt u terecht voor alle vormen van zorg, welzijn en behandeling. Thuis, in de buurt of het dorp en in onze huizen:

Wonen bij Dignis  
Zelfstandig wonen met ondersteuning  
Revalidatie en kortdurende zorg 
Activiteiten

Locaties

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.