Dignis zoekt leden voor haar cliëntenraden

Geplaatst op 19 oktober 2021

Als cliëntenraden behartigen we op de locaties van Dignis de gemeenschappelijke belangen van de bewoners/cliënten. Wij zoeken nieuwe leden.

Over Dignis

Dignis biedt tijdelijke en langdurige zorg, behandeling en begeleiding aan ouderen. We hebben locaties in Groningen en Drenthe. Op elke locatie is een cliëntenraad actief met wettelijke bevoegdheden.

Wat ga je doen?

Je behartigt de gemeenschappelijke belangen van de cliënten van een locatie. Dit doe je door: mee te praten, mee te denken en (ongevraagd) te adviseren over de kwaliteit van zorg, wonen en het welzijn van de cliënten. Onderwerpen als veiligheid, het zorgplan, voeding, schoonmaak, verhuizing, vrijetijdsbesteding en vele andere zaken komen aan de orde.

Wil jij als cliëntenraadslid met ons meedenken?

Wij zoeken cliëntenraadsleden die de belangen van de bewoners van één van de locaties kunnen en willen behartigen. Je maakt gemakkelijk contact en je kunt goed luisteren. Verder:

  • heb je affiniteit met de doelgroep
  • wil je vrijwilligerswerk doen in het belang van de cliënten
  • werk je graag samen in een enthousiast team
  • heb je tijd en energie
  • ben je bereid je te verdiepen in cliëntmedezeggenschap.

Wat bieden wij?

Een boeiende en uitdagende vrijwilligersfunctie binnen de cliëntmedezeggenschap. Dignis is een organisatie die volop in ontwikkeling is en waarin veel belang wordt gehecht aan medezeggenschap.

Heb je belangstelling of vragen?

Neem contact met ons op via:

E: ccrdignis@lentis.nl

T: 050 409 71 00

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.