Oog voor senioren

Geplaatst op 5 februari 2018

Het programma ‘Oog voor Senioren’ komt zondag 11 februari uit de Veldspaat. In de televisie-uitzending  vertellen gasten hun verhaal over gezondheid, welzijn, wonen en nog meer. Deze keer heeft programmamaker Frans Kroon een gesprek met Marijke Boin over haar nieuwe boek ‘Vrije val’. Hierin vertelt ze haar persoonlijke ervaringen met haar man Theo, die de ziekte Alzheimer had.

Simone Zwart is muziektherapeute bij Dignis en doet mee aan het project ‘Muziek en dementie’ in de Veldspaat. Zij vertelt haar verhaal over ervaringen met mensen met dementie en wat muziek voor hen kan betekenen.

Het groene dorp is wooncomplex voor meerdere generaties in het centrum van Groningen. Dit initiatief van Peter Oterdoom staat nog aan het begin, maar Emmy Bremer vertelt er al over. Zij wil graag in deze levensloopbestendige omgeving wonen.

De uitzending is op zondag 11 februari om 11 uur en 16.30 uur op OOG TV en via de livestream.

van links naar rechts Frans Kroon, Marijke Boin, Emmy Bremer, Simone Zwart en Peter Oterdoom

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis