Uitzicht op het Paterswoldsemeer

Geplaatst op 18 december 2017

Een spelletje doen, herinneringen ophalen aan de belevenistafel of gewoon genieten van het uitzicht. Het kan in het klein Atrium in Veldspaat. De ruimte is dit najaar opnieuw ingericht. De wanden zijn voorzien van levensgrote foto’s van het Paterswoldsemeer en de omgeving. Daardoor lijkt het voor de bezoekers of ze in het beroemde restaurant ‘De Paalkoepel’ zitten.

Het klein Atrium is de centrale ontmoetingsruimte voor bewoners van de groepswoningen, hun familie en vrienden. Hier worden activiteiten georganiseerd en er is gelegenheid elkaar te ontmoeten. Het komt steeds vaker voor, dat bewoners samen met familie of vrijwilligers een paar gezellige uurtjes doorbrengen in de sfeervolle ruimte. De sjoelmiddagen en schildercursus zijn activiteiten, waar bewoners graag aan meedoen. Voor het volgende jaar zijn er al weer nieuwe plannen om een bezoek aan het klein Atrium nog aantrekkelijker te maken. Met gezellige zitjes en comfortabele stoelen.

 

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis