Zonnige tuin van de Wiekslag

De Wiekslag

In de Wiekslag woont u plezierig, comfortabel en veilig. Alle voorzieningen zijn dichtbij. Als u niet meer in uw eigen huis kunt wonen door het ouder worden, kunt u bij ons wonen en 24uurs zorg krijgen. We hebben een paar kamers speciaal ingericht voor tijdelijk verblijf als u bijvoorbeeld moet herstellen van een ziekte. De zorgpost van onze thuiszorgmedewerkers is in de Wiekslag gehuisvest.

De appartementen hebben een oppervlakte van circa 27 m2 en bestaan uit een woonkamer met open keuken en open slaapkamer en een badkamer. De woningen zijn op de begane grond en eerste etage en ook geschikt voor bewoning door (echt)paren.

De Omloop is met de Wiekslag verbonden. In De Omloop wonen senioren die door de ziekte dementie niet meer thuis kunnen wonen en veel zorg nodig hebben.

Activiteiten in de Wiekslag

In de Wiekslag organiseren we gezellige activiteiten en bijeenkomsten. Er is voor elk wat wils. Bent u graag actief bezig, dan is de gymnastiek of een gezelschapsspel iets voor u. Luistert u liever naar muziek en zang, bezoekt u dan eens een voorstelling. Bij de activiteiten ontmoet u ook dorpsgenoten, die aanschuiven. De kinderen van de peuterspeelzaal komen regelmatig op bezoek. Met de Vriendenbus maken we uitstapjes in de omgeving.

Praktische informatie

Wilt u meer weten over wonen, zorg en begeleiding in de Wiekslag? De medewerkers van Dignis Zorgadvies geven u graag informatie of een rondleiding. U kunt ons telefonisch (050) 520 75 75 bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 16.30 uur en per e-mail zorgadvies@dignis.nl.

Voor thuiszorg kunt u contact opnemen met Dignis Zorg Thuis, telefoon (050) 4097597, e-mail zorgthuis@dignis.nl

Cliëntenraad

De Wiekslag heeft een cliëntenraad, die de gemeenschappelijke belangen van de bewoners behartigt. De raad denkt mee, praat mee en adviseert over de dagelijkse gang van zaken en het beleid. De raad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de leiding. Dignis is hier blij mee, want we hechten veel belang aan de mening en adviezen van de cliënten en hun naasten.

Uw mening telt 

De cliëntenraad hoopt ook op inbreng van bewoners, familie en naasten. Zijn er zaken die betrekking hebben op meerdere bewoners en die u graag onder de aandacht wilt brengen of waar u opmerkingen over heeft? Heeft u suggesties? Laat het de cliëntenraad weten, per e-mail crwiekslag@dignis.nl Indien gewenst wordt u vraag of suggestie vertrouwelijk behandeld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Secretariaat Cliëntenraden , telefoon 06 26 13 06 12 of 06 513 859 17 of e-mail CCRDignis@lentis.nl. 

Onze zorg en dienstverlening in Norg

Voorzieningen

 • Lichaam en geest
  • Kapper
  • Pedicure
 • Ontspanning
  • Restaurant
  • Tovertafel
 • Overige
  • Dignis Zorg Thuis
  • Omheinde tuin met terras
  • Technische dienst
  • Wasserij
#

Woonkamer in de Wiekslag

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.