Verpleeghuis De Duinstee in Eelde bestaat 25 jaar!

Geplaatst op 11 september 2021

Op 1 september bestond verpleeghuis de Duinstee 25 jaar. Dit heuglijke feit moest nog gevierd worden. En dat gebeurde op zaterdag 11 september! Het was een feestelijke dag voor bewoners en hun naasten, vrijwilligers en medewerkers. De bewoners werden de hele dag door verwend. Met gebak, bloemen en lekker eten.

Feest

En om 16.00 uur begon het feest pas goed. In tuin van De Duinstee was er muziek en theater. De bewoners en bezoekers genoten van de lekkernijen van de knakworstenkraam, de poffertjeskraam en de ijscowagen.

De Duinstee

25 jaar geleden werd De Duinstee als kleinschalig verpleeghuis bij het woonzorgcentrum De Wieken in Eelde gebouwd. In de Duinstee wonen oudere mensen met Alzheimer of een andere vorm van dementie. In de Duinstee zijn 24 eenpersoonskamers en twee tweepersoonskamers. Door de kleinschalige vorm is de woonomgeving al snel vertrouwd. Bewoners zetten hun leven zoals ze dat thuis gewend waren zoveel mogelijk voort in deze kleine woonvorm.

De Duinstee is een onderdeel van Dignis –Ouderenzorg.

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.