Woonkamer

Zorg Thuis Hoogkerk

Woont u zelfstandig in Hoogkerk en heeft u thuis hulp nodig, omdat u problemen heeft door het ouder worden of door een andere oorzaak? Onze medewerkers van Zorg Thuis+ kunnen u helpen.

Over Zorg Thuis+ Hoogkerk

U heeft hulp nodig bij de problemen die u ondervindt door uw ziekte of leeftijd. Dat kan vergeetachtigheid zijn, somberheid of angst. Of het lukt niet meer zo goed om uw dagritme aan te houden en er zelf op uit te gaan om andere mensen te ontmoeten.

We kunnen u helpen met persoonlijke verzorging, zoals wassen en aankleden. We komen bij u thuis voor verpleging, zoals wondverzorging, medicijnen innemen en begeleiding bij ziekte. En we ondersteunen u om een goede invulling te geven aan uw dag en de dagelijkse dingen te kunnen blijven doen.

De wijkverpleegkundige kijkt samen met u en uw naasten wat u nodig heeft en hoe u deze zorg wilt krijgen. Regelmatig bespreken we met elkaar of de zorg nog bij u past. Als u meer hulp nodig heeft, gaan we dat regelen. We werken veel samen met team290 en de Ouderenpsychiatrie van Lentis.

We zijn er ook voor uw mantelzorger en naasten, met advies en praktische hulp.

Praktische informatie

Onze Zorg Thuis+ teams werken in Hoogkerk. De zorgpost is gevestigd in Gabriël. De medewerkers zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dignis Zorg Thuis+, telefoon (050) 5207575, e-mail zorgthuis@dignis.nl

De belangen van de cliënten worden vertegenwoordigd door de cliëntenraad. Wilt u meer weten over het werk van de cliëntenraad, dan kunt u contact opnemen met de voorzitter, bereikbaar via telefoon (050) 5474940 en per e-mail bbreceptie@lentis.nl.

Wij kunnen meer voor u betekenen in Hoogkerk

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.