De buurt van het Holthuys

Zorg Thuis Annen

Woont u in Annen en heeft u hulp nodig? Doe dan een beroep op onze medewerkers van Zorg Thuis.

Over Zorg Thuis in Annen

Bij Zorg Thuis Annen verlenen we zorg aan mensen met psychosociale/psychiatrische of psychogeriatrische problematiek en we verlenen somatische zorg. Mensen met een indicatie vanuit de gemeente kunnen we ook individueel begeleiden.

Wonen bij Zorg Thuis Annen

U woont zelfstandig in uw eigen huis, in een appartement in het Holthuys of in een aanleunwoning. U heeft meer hulp nodig, bijvoorbeeld bij het douchen en aankleden, voor het innemen van medicijnen of bij huishoudelijke werkzaamheden. We helpen u in uw eigen vertrouwde omgeving. Zo kunt u langer thuis blijven wonen. Als u vergeetachtig wordt of er zijn andere problemen door het ouder worden, dan ondersteunen we u waar dat nodig is. We zijn er ook voor uw mantelzorger.

Onze medewerkers werken vanuit de zorgpost in het Holthuys. Ze zijn dus altijd dichtbij. Het Holthuys is het huis van het dorp. U bent er welkom om mee te doen aan de activiteiten en in het restaurant voor de warme maaltijd en een kopje koffie of thee.

Praktische informatie

Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met Dignis Zorg Thuis, telefoon 06-11782265, e-mail zorgthuis@dignis.nl. Of bel naar onze wijkverpleegkundigen:

Dominique Dammer (06-52754921), bereikbaar op maandag, donderdag en vrijdag van 07.15 – 15.45

Hadewych Hanssen (06-51761067), bereikbaar op dinsdag, woensdag, vrijdag van 07.15 – 15.45

 

Cliëntenraad

De belangen van de thuiszorg cliënten worden behartigd door de cliëntenraad van ’t Holthuys. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter de heer Bert ter Laan, bereikbaar via ’t Holthuys, telefoon 0592 530999 of per e-mail holthuys@lentis.nl

Dignis biedt nog meer in Annen

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.