vrouw-voor-de-enk

Flexpool Dignis

Voor de Flexpool van zorggroep Dignis, genaamd Dignis Flex, zijn wij doorlopend op zoek naar enthousiaste collega’s woonzorgassistenten, verzorgende IG en soms ook verpleegkundigen en agogen. Bij Dignis Flex kan je een contract krijgen voor minimaal 6 uur en maximaal 32 uur per week en heb je de mogelijkheid om te werken met diverse zorgvragen. Ideaal om je te oriënteren binnen de ouderenzorg, maar ook perfect om jouw opgedane kennis en ervaren in te zetten op de verschillende afdelingen. Flexibel werken betekent dus echt niet alleen een bijbaan, maar een baan waar jij met jouw achtergrond en ervaring van toegevoegde waarde gaat zijn!

Dit ga je doen als je onderdeel wordt van Dignis Flex

Doordat jij als flexwerker verantwoordelijkheid bent voor je eigen rooster binnen de gestelde kaders van Dignis, start jij eerst met het eigen maken van ons plansysteem genaamd ONS. In dit systeem voer jij maandelijks jouw beschikbaarheid in én schrijf jij jezelf in op de openstaande diensten van de 8 locaties. Samen met de aanwezige flexplanner zorgen jullie voor gezonde roosters en leveren jullie continuïteit op de afdelingen van Dignis.

Eenmaal gepland betekent dit dat je gaat werken. Je kan ingezet worden op alle afdelingen met verschillende zorgvragen zoals; PG, somatiek, GRZ en/of zorg thuis (+). We beginnen met een aantal inwerkdiensten op 1 afdeling, waar we jou de eerste maand zoveel mogelijk gaan inzetten. Op die manier hopen wij dat je rustig kan wennen aan je nieuwe baan en de nieuwe werkwijze en dat je daarna vol vertrouwen flexibel kan gaan werken.

Het leuke aan werken bij Dignis Flex is dat jij onder precies dezelfde voorwaarden werkt als wanneer je op een vaste afdeling zou werken. Denk daarbij aan vaste uren, inwerkdiensten, mogelijkheid tot een vast contract, loopbaangesprekken en -mogelijkheden, MKA-regelingen, enzovoorts! Super tof!

Herken jij je hierin?

Jij bent iemand die makkelijk contact maakt, niet alleen op je werk maar ook privé. Je bent niet het type die eerst de kat uit de boom moet kijken, maar je bent de persoon die de kat uit de boom haalt. Jij raakt na verloop van tijd wat verveelt wanneer je precies weet wat je moet doen, hoe je rooster er uit ziet en dat je voor je gevoel niks nieuws meer leert. Ook hoor je vaak van de mensen om je heen dat je positief bent ingesteld en dat er met jou altijd wel iets te beleven valt. Herken jij je hierin en heb jij een relevant zorg diploma? Dan ben jij de flexibele collega die wij zoeken!

Op welke locatie kan je werken?

Wij hebben verschillende locaties in Groningen en Drenthe waar jij kunt werken. Zo hebben wij in de stad Groningen meerdere verpleeghuizen waar je binnen een intramurale setting aan de slag kunt. In Drenthe kun je werken in Zuidlaren, Annen, Norg en Eelde. Naast intramurale zorg biedt Lentis ook extramurale zorg (Zorg Thuis+ Dignis). Houd er rekening mee dat werken in de extramurale zorg speciale competenties en kwalificaties vergt.

Wil je weten welke locaties wij hebben of wil je meer informatie over deze locaties kijk dan bij onze locaties.

Wat bieden wij?

Samen kijken we naar het aantal uren die jij kan en wil werken en welke doelgroep het beste bij jou past. Eenmaal in dienst van Dignis volg je interne opleidingsmodules om jezelf te ontwikkelen en breder inzetbaar te worden! Je hebt de ruimte om ervaring op te doen met verschillende typen zorgvragen en je kan aangeven welke aandachtsvelden jij leuk vindt. Denk o.a. aan het ondersteunen bij de werving en selectie van jouw nieuwe collega’s, het werven van vakantiekrachten, het meedenken in ontwikkelen van opleidingsplannen, het inwerken van nieuwe collega’s, etc. Kortom als je een idee hebt die toepasbaar is binnen de kaders van de flex kan je hier in overleg mee aan de slag! Binnen de flex doen we het samen!

Uiteraard ben je ook benieuwd naar je salaris en andere, leuke, arbeidsvoorwaarden. Dat begrijpen we! Die staan daarom netjes vermeld in alle vacatureteksten. Bekijk hier alle openstaande vacatures op dit moment.

Vragen?

Wil je meer informatie over de flexpool en/of het werken bij Dignis? Bel dan met Stephanie Bindervoet (teamleider Flexbureau) via telefoonnummer: 06-57752704.

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.