Wil je werken wanneer het jou past? Via Dignis Flex bepaal je zelf welke diensten je gaat werken!
vrouw-voor-de-enk

Flexibel werken

Voor onze locaties in Groningen en Drenthe zijn we op zoek naar ‘flexibele collega’s’ die hun werk goed willen combineren met studie en/of privéleven. Ideaal om je te oriënteren binnen de ouderenzorg, maar ook perfect om jouw opgedane kennis en ervaren in te zetten op verschillende afdelingen. Flexibel werken bij Dignis betekent dus echt niet alleen een bijbaan, maar een baan waar jij met jouw achtergrond en ervaring van toegevoegde waarde gaat zijn!

We bespreken samen met jou op welke locaties je aan de slag gaat, welke doelgroep het beste bij je past en het aantal uren wat je kunt werken. Dignis heeft locaties in Groningen, Eelde, Zuidlaren, Norg en Annen. Je begint met een aantal inwerkdiensten op 1 afdeling, waar we jou de eerste maand zoveel mogelijk gaan inzetten. Zo kan je rustig wennen aan je nieuwe baan.

Dit ga je doen als je onderdeel wordt van Dignis Flex

Als flexibele collega help je de teams in de verschillende locaties met het oplossen van roosterverstoringen, daarbij is de persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding van onze cliënten je hoofdtaak. Soms valt een collega uit een zorgteam tijdelijk uit door ziekte of zwangerschap, dan neem jij als flex-collega de taken over, zodat de cliënten steeds kunnen rekenen op hun vertrouwde zorg. Jij ontzorgt hiermee het team en maakt de dag van cliënten de moeite waard, dat is waarvoor jij het doet!

  • Je kunt als Verzorgende IG of Helpende ingezet worden op verschillende locaties.
  • Je bepaalt zelf welke diensten je werkt via het roosterprogramma Ons.
  • Je bent zelf verantwoordelijk dat je voldoende beschikbaar bent om je contracturen te werken.

Wat bieden wij?

We bieden je een baan met veel afwisseling, waarin het leveren van individuele zorg en begeleiding aan cliënten centraal staat. Je gaat werken in verschillende diensten en maakt kennis met onze cliënten en zorgteams in Groningen, Eelde, Zuidlaren, Norg of Annen.

Het fijne aan werken bij Dignis Flex is, dat jij onder precies dezelfde voorwaarden werkt als al je andere collega’s. Denk hierbij aan vaste uren, inwerkdiensten, mogelijkheid tot een vast contract en loopbaangesprekken en –mogelijkheden. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten. Uiteraard ben je ook benieuwd naar je salaris. Dit staan vermeld in onze vacatureteksten. Bekijk hier onze vacatures.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die gemakkelijk contact maakt. Je zorgt voor een ontspannen sfeer. Ook hoor je vaak van de mensen om je heen dat je stevig in je schoenen staat, nieuwsgierig bent en avontuurlijk bent ingesteld. Herken jij je hierin en ben je (bijna) in het bezit van een diploma Verzorgende IG of Helpende? Dan ben jij de flexibele collega die wij zoeken!

Contact of meer informatie?

Voor vragen kun je contact opnemen met Annet Eefting, Flexplanner Dignis Flex, via 06 82 59 77 66.  Zij bespreekt graag de mogelijkheden met jou. Meteen solliciteren? Stuur je motivatiebrief en CV naar flexbureaudignis@dignis.nl en we nemen contact met jou op!

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.