'Onze passie voor vers bereid eten delen wij graag met u'
Lachende keukenmedewerker

Wijkrestaurant Heymans

In het restaurant van het Heymanscentrum kunnen bewoners en bezoekers gezellig samen eten. In onze brasserie kunt u gezellig en ongedwongen een kopje koffie drinken en genieten van lekker eten in een sfeervolle ambiance. Komt u een keer langs in ons wijkrestaurant Heymans?

Met gastvrije groet, het team wijkrestaurant Heymans

Wat staat er op het menu?

In het Heymanscentrum kunt u twee keer per dag terecht voor een vers bereide warme maaltijd. U kunt kiezen uit 2 menu’s: naast de traditionele Hollandse keuken serveren wij wereldgerechten. Voor € 11,25 heeft u een 3-gangen menu.

Eet u vegetarisch of heeft u een dieet? Geef dit dan aan bij onze gastvrouw, dan houdt zij daar rekening mee.

Indien u allergisch bent voor bepaalde voedingsstoffen dan kunt u dit doorgeven aan de gastvrouw/heer.

25 september t/m 1 oktober staat op het menu
2 oktober t/m 8 oktober staat op het menu

Heeft u iets te vieren?

Heeft u een verjaardag, jubileum, familiefeest of gewoon met buren of een stel vrienden iets te vieren? Dan verzorgen wij dit graag voor u. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een diner, high tea, lunch of een aangeklede borrel. Of u nu met 15 of met 100 personen komt, voor ieder gezelschap hebben wij een gezellige ruimte. Geef uw wensen aan ons door, dan maken we een offerte.

Wilt u reserveren?

Wij verwelkomen u graag in ons restaurant. Bent u met meer dan 6 personen, reserveer dan een dag van tevoren via het online formulier. U kunt ook bellen: 050 52 14 999, of e-mailen naar wijkrestaurantheymans@lentis.nl.

Restaurant Heymanscentrum

Reserveer hier uw tafel bij restaurant Heymanscentrum.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • :

Wat zeggen onze bezoekers?

Wilt u ook laten weten wat u van restaurant Heymans vond? Geef het door aan ons team, en wie weet ziet u uw recensie terug op de site!

Wat onze gasten zeggen over het restaurant Heymans:

Volg ons op Instagram

Wij zijn ook actief op social media! Volg ons op Instagram.

Heeft u recht op subsidie?

De gemeente Groningen heeft een subsidieregeling voor mensen met een lager inkomen die niet in staat zijn zelf te koken. Wij kunnen dit voor u regelen samen met de gemeente Groningen. Informeer bij ons, als u denkt dat u hiervoor in aanmerking komt.

 

#
Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.