Stage lopen bij het Heymanscentrum

Stages

Dignis biedt veel mogelijkheden voor mensen die in de zorg willen werken. De combinatie van somatiek en psyche maakt de ouderenzorg tot een boeiend vakgebied. Door het lopen van een (maatschappelijke) stage kunnen geïnteresseerde jongeren kennismaken met het vak. Deskundigheid en een dienstverlenende instelling vinden we belangrijk. Daarom blijf je ook als werknemer van Dignis groeien. We hebben een goede naam als praktijkgericht opleidingsinstituut.

Maatschappelijke stage

Bij Dignis zijn er mogelijkheden voor het vervullen van je maatschappelijke stage. Ben je op zoek naar een leuke, gezellige en interessante maatschappelijke stage? Lijkt het je leuk om iets te doen voor en met ouderen? Dan ben je bij Dignis aan het goede adres.

Is een maatschappelijke stage bij Dignis iets voor mij?

In onze verzorgingshuizen en verpleeghuizen in de stad Groningen en in Annen, Eelde, Norg en Zuidlaren kun je als vrijwilliger stage lopen. Je doet iets voor een ander, maar tegelijk beleef je een leuke tijd en kan de ervaring je later goed van pas komen. Ouderen vinden het leuk om contact te hebben met jongeren!

Er is een divers aanbod aan activiteiten, zoals bijvoorbeeld:

  • Meehelpen met knutselmiddagen, spelletjes, bingo of andere activiteiten
  • Tafels dekken en eten serveren in het restaurant
  • Helpen bij de koffieochtenden
  • Onder begeleiding een uitstapje maken met ouderen
  • De afdelingsassistent meehelpen bij het ronddelen van koffie en thee, uitserveren van de warme maaltijden en dergelijke.

Er zijn mogelijkheden voor individuele stages, maar ook voor groepsactiviteiten. Het aanbod is per locatie verschillend. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en de invulling.

Interesse in een maatschappelijke stage bij Dignis?

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij Dignis? Laat het ons weten door het formulier in te vullen. Ans Ensing neemt dan contact met je op.
Op het formulier kun je een voorkeur voor een activiteit en/of locatie opgeven. Heb je eigen ideeën om de stage in te vullen? Je kunt ze invullen bij de opmerkingen. In overleg met de begeleider op locatie vul je de activiteiten en het aantal uren in. Je kunt ook een e-mail sturen naar Ans.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

  • Vul je 10-cijferige telefoonnummer in, maak geen gebruik van streepjes, spaties of andere leestekens.
  • Geef hier het aantal te vervullen maatschappelijke uren aan wanneer je beschikbaar bent om je maatschappelijke stage te vervullen, in welke periode en op welke dagen en tijden.

Stageplaatsen

Meer informatie vind je op de werkenbijlentis.nl

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.