Gabriël Woonzorgcentrum

Gabriël Woonzorgcentrum

Op een mooie plek in Hoogkerk-Zuid staat het Gabriël Woonzorgcentrum. Het is een gastvrije en levendige locatie waar u zelfstandig woont, eventueel met ondersteuning van Dignis Zorg Thuis+. Het sfeervolle restaurant en de keuken zijn in de wijde omgeving bekend.

Wonen in Gabriël Woonzorgcentrum

In Gabriël kunt u zelfstandig wonen met alle voorzieningen dichtbij. De appartementen zijn ruim opgezet. U woont hier comfortabel en veilig. Het gebouw is overal goed toegankelijk.

Heeft u thuiszorg nodig, dan kunnen de medewerkers van Dignis Zorg Thuis+ die geven. Ze zijn gespecialiseerd in verzorging, verpleging en begeleiding bij het ouder worden. En als u meer zorg nodig heeft, dan kunnen we dat ook regelen.

Activiteiten en voorzieningen

 

Activiteiten

Bewoners uit Gabriël en Hoogkerk ontmoeten elkaar bij de activiteiten. Diverse verenigingen organiseren  gezellige bijeenkomsten, informatieve cursussen en leuke uitstapjes. De historische vereniging Hoogkerk is ook in Gabriël gevestigd.

Voorzieningen

In Gabriël Woonzorgcentrum vindt u veel voorzieningen, zoals de kapper, pedicure en schoonheidsspecialiste. In de winkel kunt u de dagelijkse boodschappen doen. Er zijn gezellige ruimtes te huur, gasten kunnen blijven logeren, boeken zijn te leen in de bibliotheek en de was kunt u door de wasserij laten ophalen. Ook heeft de fysiotherapeut een behandelruimte.

Gabriël restaurant

Restaurant

Het restaurant is een trefpunt voor bewoners van Gabriël en uit de wijk. De chef kok maakt van ieder maaltijd iets bijzonders. Er is keuze uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. U kunt in het restaurant ook gezellig een kopje koffie of thee drinken, alleen, met uw bezoek of met buurtbewoners.

De Gemeente Groningen heeft een regeling voor tegemoetkoming in de kosten van maaltijden. De regeling is bedoeld voor mensen met een lager inkomen.
Op de website van Gabriël wijkrestaurant vindt u alle informatie, de menu’s en openingstijden.

Dagbesteding in Gabriël

De dagbesteding in het Ontmoetingscentrum is een goede plek voor mensen die wat ouder en vergeetachtiger worden. U krijgt ondersteuning bij uw daginvulling en onderneemt samen met andere bezoekers gezellige dingen.

Meer informatie

Wonen in Gabriël

U huurt een appartement van Wierden en Borgen. Meer informatie vindt u op de website

Thuiszorg in Gabriël

Voor thuiszorg kunt u contact opnemen met de medewerkers van Zorg Thuis Hoogkerk, telefoon (050) 4097597 of (050) 5561650 (zorgpost), mail zorgthuis@dignis.nl 

Dagbesteding

Voor meer informatie over dagbesteding kunt u contact opnemen met de medewerkers van het Ontmoetingscentrum, Telefoon (050) 55 61 640, e-mail gochoogkerk@lentis.nl

 

 

#
Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis