994-Veldspaat07

Dagbesteding Senang Bersama

Op de dagbesteding Senang Bersama komen Indische en Molukse ouderen, die begeleiding nodig hebben door dementie of andere problemen bij het ouder worden. U vindt de dagbesteding in Veldspaat in Vinkhuizen.

Over Senang Bersama

Senang Bersama is een goede plek om samen te zijn in een sfeer die past bij uw Indische of Molukse achtergrond. U brengt de dag op een gezellige manier door, samen met anderen. De dagbesteding is het steuntje in de rug om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. We helpen u waar dat nodig is. Bijvoorbeeld als u problemen heeft door dementie of andere lichamelijke klachten door het ouder worden.
Mantelzorgers zijn ook welkom.
We hebben een eigen ruimte in Veldspaat in Vinkhuizen. De huiskamer is in Molukse en Indische sfeer ingericht.

Activiteiten

We drinken samen koffie en thee en halen herinneringen op met geuren en kleuren van tempo doeloe. De maaltijd is een van de hoogtepunten van de dag. Iedere middag koken vrijwilligers een verse Indische maaltijd. Als u het leuk vindt, doet u mee met de voorbereidingen.
Er zijn gezamenlijke activiteiten, zoals ‘tjongklak’en ‘dakon’ spelen, muziek maken en naar muziek luisteren en naar een film kijken. De activiteiten passen in de sfeer en cultuur van de bezoekers.
U bent ook welkom bij de activiteiten en evenementen die we in Veldspaat organiseren.

Praktische Informatie

Senang Bersama heeft een eigen ruimte op de eerste etage van Veldspaat.
We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Senang Bersama is een gezamenlijk initiatief van De Veldspaat en de Initiatiefgroep Senang Bersama (ISB).
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van Senang Bersama, telefoon (050) 574 51 00, e-mail senangbersama@lentis.nl

Aan de dagbesteding is een bezoekgroep verbonden, die ouderen met een Indische en Molukse achtergrond thuis bezoekt. Kent u iemand die bezoek op prijs stelt? neem dan contact op met de heer E.J. Schwab, telefoon (050) 541 12 97, e-mail bezoekgroep@ziggo.nl

Op welke locatie kan ik terecht?

Voorzieningen

 • Lichaam en geest
  • Kapper
  • Schoonheidsspecialiste
 • Ontspanning
  • Activiteiten
  • Biljart
  • Fitnessruimte
  • Grand Cafe / Restaurant
  • Internetcafé
#
Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.