Dignis thuiszorgmedewerker onderweg

Thuiszorg Norg

Woont u in Norg en heeft u thuiszorg nodig? Dan kunnen onze medewerkers van Zorg Thuis u helpen.

Over thuiszorg in Norg

U woont zelfstandig in uw eigen huis of u huurt een appartement in de Wiekslag. Door het ouder worden heeft u extra hulp nodig, bijvoorbeeld bij het wassen en aankleden, gebruik van medicijnen of voor het huishoudelijke werk. De medewerkers van Zorg Thuis Norg komen bij u thuis en helpen u in uw vertrouwde omgeving met de dingen die u nodig heeft.

Meer hulp nodig?

We kunnen u ook ondersteunen als u problemen krijgt door vergeetachtigheid of andere oorzaken die met het ouder worden hebben te maken. Zo kunt u langer zelfstandig blijven wonen en is krijgt uw mantelzorger ook ondersteuning.
U weet het beste wat u nodig heeft. Wij sluiten ons daarbij aan. En als er meer hulp of verpleging nodig is, dan gaan we dat voor u regelen.

Zorgpost dichtbij

De zorgpost is gehuisvest in de Wiekslag. Onze medewerkers zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag, in de buurt. In de Wiekslag kunt u meedoen aan activiteiten en ’s middags warm eten in het restaurant.

Praktische informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dignis Zorg Thuis, telefoon (050) 5207575, per mail zorgthuis@dignis.nl

Cliëntenraad

De belangen van de thuiszorg cliënten worden vertegenwoordigd door de cliëntenraad van de Wiekslag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter, bereikbaar via de receptie van de Wiekslag, telefoon (0592) 612143, e-mail wiekslag@lentis.nl

Dignis biedt nog meer in Norg

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.