dignis afbeeldingen website (15)

Thuiszorg Hoogezand

Woont u in Hoogezand en heeft u hulp nodig? Doe dan een beroep op onze medewerkers van Zorg Thuis.

Over Zorg Thuis Hoogezand

U heeft hulp nodig bij de problemen die u ondervindt door uw ziekte of leeftijd. Dat kan vergeetachtigheid zijn, somberheid of angst. Of het lukt niet meer zo goed om uw dagritme aan te houden en er zelf op uit te gaan om andere mensen te ontmoeten.

We kunnen u helpen met persoonlijke verzorging, zoals wassen en aankleden, eten en drinken. We komen bij u thuis voor verpleging, zoals wondverzorging, medicijnen innemen en begeleiding bij ziekte. En we ondersteunen u om een goede invulling te geven aan uw dag en de dagelijkse dingen te kunnen blijven doen.

De wijkverpleegkundige kijkt samen met u en uw naasten wat u nodig heeft en hoe u deze zorg wilt krijgen. Regelmatig bespreken we met elkaar of de zorg nog bij u past. Als u meer hulp nodig heeft, gaan we dat regelen. We werken veel samen met team290 en de Ouderenpsychiatrie van Lentis.

We zijn er ook voor uw mantelzorger en naasten, met advies en praktische hulp.

Kosten

Wilt u gebruik maken van onze thuiszorg? U heeft hiervoor geen verwijzing van uw (huis)arts nodig. U kunt direct contact met ons opnemen.

Er komt een wijkverpleegkundige bij u langs, die samen met u kijkt welke zorg u nodig heeft. Op basis van de indicatie van de wijkverpleegkundige, worden de kosten voor thuiszorg vergoed vanuit de Basisverzekering van uw zorgverzekering of vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ).  Informeer bij uw zorgverzekering of de gemeente (WLZ) over de voorwaarden.

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.