Ontmoetingscentrum Gabriel (huiskamer) header

Ontmoetingscentrum Hoogkerk

Het Ontmoetingscentrum is de huiskamer van Hoogkerk. Hier zijn senioren en hun mantelzorgers welkom. Het centrum is gevestigd in Gabriël Woonzorgcentrum.

Voor wie is het Ontmoetingscentrum?

In het Ontmoetingscentrum komen senioren met (beginnende) geheugenproblemen of psychische klachten. Bezoekers wonen in Hoogkerk of in de buurt. U kunt nog veel dingen zelf, maar heeft wel ondersteuning nodig. Om uw dag op een prettige manier door te brengen en om uw sociale contacten te houden.

We zijn er ook voor de mantelzorgers, om te ondersteunen in de begeleiding thuis.

Wat en hoe

Er is een breed aanbod aan activiteiten. Ze zijn speciaal gericht op senioren, die zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven leven. Er zijn creatieve en beweegactiviteiten. U kunt een praatje maken, de krant lezen, een spelletje doen of een kopje koffie drinken. We willen graag dat u het naar uw zin heeft.

Voor de mantelzorgers organiseren we informatiebijeenkomsten. U kunt ook binnenlopen voor een kopje koffie, advies en een luisterend oor. En u bent welkom om mee te doen met de activiteiten.

Waar en wanneer

Het Ontmoetingscentrum heeft een eigen ruimte in Gabriël Woonzorgcentrum.

We zijn open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, van 10.00 uur tot 16.00 uur

De groep bestaat uit ongeveer acht senioren. Het hangt van uw indicatie af hoeveel dagdelen u kunt komen.

Aanmelden en meer informatie

U heeft een indicatie van de Gemeente (WMO) nodig om mee te kunnen doen aan de dagbesteding. De kosten worden voor een groot deel vergoed. U betaalt wel een eigen bijdrage. Uw huisarts, wijkverpleegkundige of een andere hulpverlener kan de indicatie voor u aanvragen. Onze medewerkers geven ook graag meer informatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van het Ontmoetingscentrum, telefoon: (050) 556 16 40, mail: gochoogkerk@lentis.nl.

#
Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis