Heymanscentrum woonzorgcentrum

Heymanscentrum de Oester

In de Oester in het Heymanscentrum wonen nu nog ouderen met langdurige psychiatrische beperkingen. Zij wonen zo zelfstandig mogelijk met 24-uurs woonbegeleiding dichtbij. De doelgroep van de Oester verandert. De huidige bewoners verhuizen naar andere Lentis locaties. In de tweede helft van 2019 worden de plannen uitgevoerd.

Wonen in de Oester

De Oester is een Beschermd Wonen afdeling van Lentis Ouderenpsychiatrie. De 24 appartementen zijn gevestigd op de vijfde etage van het Heymanscentrum. Meer informatie over deze woonvorm vindt u op de website van Lentis.

Dagbesteding

Veel bewoners van de Oester doen mee aan de dagbesteding in Het Anker, dat zich op de begane grond van het Heymanscentrum bevindt. Oudere mensen met psychische problemen die zelfstandig of elders in het Heymanscentrum wonen, kunnen ook op het Anker komen.

De contactpoli van Lentis Ouderenpsychiatrie organiseert themabijeenkomsten in het Anker.

 

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden

U heeft een WMO indicatie nodig voor Beschermd Wonen. Uw huisarts of behandelaar kan u verwijzen en u helpen met de aanvraag van de indicatie. Meer informatie vindt u op de website van Lentis.

Meer informatie voor cliënten

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de receptiemedewerkers van het Heymanscentrum, telefoon (050) 521 49 99. Zij kunnen u doorverbinden met de medewerkers van het Oester.

Meer informatie voor verwijzers

Verwijzers kunnen contact opnemen met Lucien Jerphanion, vestigingsmanager inhoudelijke zaken Beschermd Wonen Lentis Ouderenpsychiatrie, telefoon 06 83201530, e-mail lbf.jerphanion@lentis.nl en/of André Visser van het ambulante team van Lentis Ouderenpsychiatrie telefoon 0625706094, e-mail ar.visser@lentis.nl

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis