Goudvink dagbesteding

Goudvink dagbesteding

In de Goudvink in Vinkhuizen is het gezellig. U ontmoet er buurtbewoners en kunt meedoen aan allerlei activiteiten.

Voor wie is de Goudvink?

Dagbesteding De Goudvink is voor senioren, die zelfstandig wonen in de wijk Vinkhuizen of in de omgeving. Zij hebben ondersteuning nodig door psychische problemen. Ook kunnen hier mensen terecht die medische zorg nodig hebben.

Wat en hoe in de Goudvink?

In De Goudvink kunt u op een gezellige manier uw dag doorbrengen en leeftijdgenoten ontmoeten. Er is een uitgebreid programma aan activiteiten. We vinden het belangrijk, dat u het naar de zin heeft. Misschien wilt u een oude liefhebberij weer oppakken of een nieuwe hobby beginnen. Er is veel mogelijk, zoals schilderen, sieraden maken en spelletjes doen.

We starten ’s morgens met een kopje koffie of thee en een praatje over het nieuws van de dag en wat ons verder bezighoudt. Ook het warme eten doen we samen. U doet mee aan de activiteiten, die u leuk vindt.

Voor de mantelzorger is het bezoek van de naaste aan de Goudvink een mogelijkheid om even iets voor zichzelf te kunnen doen.

waar en wanneer?

U vindt De Goudvink aan de Goudlaan in de wijk Vinkhuizen. In het gebouw zijn meer organisaties actief.

We zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 15.30 uur.

Per dag komen er gemiddeld tien bezoekers.

Aanmelden en meer informatie

U heeft een indicatie van de Gemeente (WMO) nodig om mee te kunnen doen aan de dagbesteding. Uw huisarts kan deze voor u aanvragen. U kunt ook informeren bij de hulpverlening die u thuis ontvangt.

De kosten worden voor een groot deel vergoed. U betaalt wel een eigen bijdrage. Het Centraal Administratiekantoor int de bijdrage en kan meer informatie geven.

U kunt tegen betaling gebruik maken van een warme maaltijd.

Als u een indicatie heeft voor vervoer, worden de kosten daarvan ook (voor een deel) vergoed. Wij kunnen u helpen om het vervoer te regelen.

Heeft u vragen of wilt u eens vrijblijvend komen kijken bij De Goudvink? Neemt u dan contact op met Wilma Niezen, telefoon (050) 579 22 67; ze is bereikbaar op maandag tot en met donderdag tussen 08.45 uur en 16.45 uur. U kunt ook mailen: goudvink@lentis.nl

#
Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis