dignis afbeeldingen website (16)

Aanvullende coronamaatregelen: dragen mondkapjes

Het aantal met corona besmette personen in de stad Groningen loopt gedurende enige tijd op. Ook in Drenthe loopt het aantal besmettingen op. We volgen de ontwikkelingen dagelijks.  We zijn tot de conclusie gekomen dat het noodzakelijk is om onze cliënten, bewoners en medewerkers verder tegen besmetting te beschermen.

Vanaf woensdag 23 september zullen alle medewerkers en vrijwilligers binnen de Dignis locaties in de Stad Groningen een mondkapje dragen. Met ingang van 24 september wordt dit ook ingevoerd in onze huizen in Drenthe. Dit is een beschermende maatregelen die we inzetten naast de handhygiëne, het houden van afstand en het testen bij (milde) symptomen. Ook het bezoek draagt in de locaties van Dignis een mondkapje.

Om zoveel mogelijk mondkapjes beschikbaar te houden voor zorgmedewerkers vragen we bezoekers gebruik te maken van een eigen mondkapje en dit mondkapje na gebruik weg te gooien of te wassen. In noodgevallen is er een mondkapje beschikbaar bij de balie.

Wij rekenen op uw begrip en medewerking. Het corona virus kan hele nare symptomen veroorzaken. Dit zien we veel bij oudere mensen. De ziekte is levensbedreigend. Laten we samen het maximale doen om verspreiding van het virus te voorkomen.

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.