vrouw op bank.3 pagina zelfstandig wonen

Zelfstandig wonen

Ouder worden in eigen huis, in een prettige omgeving. Met gezelligheid en service binnen handbereik. Dat kan in een inleunwoning of aanleunwoning.

Voor wie is zelfstandig wonen?

U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven leven. Dat kan ook, want u bent nog (redelijk) gezond en mobiel. U bent gesteld op uw privacy, maar vindt het ook fijn om andere mensen te ontmoeten en mee te doen aan gezellige en interessante activiteiten. En het is prettig om te weten dat thuiszorg dichtbij is, als u door ziekte of leeftijd ondersteuning nodig heeft.  De appartementen zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder.

Hoe woont u?

U heeft een appartement met woonkamer, keuken(blok), slaapkamer en badkamer. De indeling van de appartementen verschilt per locatie. Er zijn appartementen voor één en voor twee personen. De inleunwoningen bevinden zich in het gebouw, waar ook andere woonzorgvormen zijn. De aanleunwoningen zijn op loopafstand van de woonzorgcentra.

De beveiliging rondom het gebouw is goed geregeld. De algemene ruimtes in het gebouw worden schoongemaakt. Rondom het gebouw is voldoende parkeergelegenheid.

Welke service is er bij zelfstandig wonen?

U kunt meedoen aan de activiteiten in het huis, warm eten in het restaurant en bij gezellige bijeenkomsten andere mensen ontmoeten. Vindt u het leuk om zelf iets te organiseren? Op veel locaties is dat mogelijk.

U kunt gebruik maken van de diverse faciliteiten, zoals de winkel voor de dagelijkse boodschappen, de kapper en pedicure. De voorzieningen verschillen per locatie.

Als u zorg nodig heeft, is dit gemakkelijk en direct te regelen. Onze professionele medewerkers van Zorg Thuis geven de zorg die u wilt en die bij u past. Voor kortere of langere tijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zorg op maat van huishoudelijke hulp tot intensieve verpleging. Wij werken met vaste teams.

Als met de jaren uw behoefte aan zorg groeit, dan groeit onze zorgverlening met u mee.

Meer informatie

Woonzorg verhuurt appartementen in en in de nabijheid van de volgende locaties van Dignis:

De Huismeesters verhuurt appartementen in Bernlef en omgeving (website Huismeesters)

Hoekstra vastgoed beheer verhuurt aanleunwoningen in de buurt van ’t Holthuys in Annen

De verhuurder kan u informeren over aanmelding, kosten en dergelijke.

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis