"Gezelligheid bij u in de buurt!"
foolcolor

Wijkactiviteiten

In de huizen van Dignis is altijd wel iets te beleven. Van leuke activiteiten en gezellige bijeenkomsten tot uitstapjes met de Vriendenbus: er is voor ieder wat wils. Komt u ook eens langs! Voor sommige activiteiten vragen we een eigen bijdrage.

Voor wie?

Iedereen is welkom bij de activiteiten: bewoners van onze huizen, wijk- en dorpsbewoners, familie en vrienden. U kunt ook gewoon binnenlopen voor een kopje koffie, een lekkere maaltijd of een gezellige muziekmiddag.

Wat is er te doen?

Er is een gevarieerd programma van creatieve, sportieve en andere activiteiten. U kunt meedoen aan bingo, sjoelen, biljarten, handwerken, gymnastiek en bloemstukjes maken, om maar een paar voorbeelden te noemen. We organiseren regelmatig muziekoptredens, rommelmarkten, themamiddagen en andere evenementen. Daar bent u natuurlijk ook welkom.

Vindt u het gezellig om andere mensen te ontmoeten? Komt u dan gerust langs voor een kopje koffie en een praatje. Op een aantal locaties organiseren we inloopochtenden en middagen.

Klanten van Dignis kunnen gebruik maken van de Vriendenbus. U komt langs de mooiste plekjes tijdens de rondritten door de provincie. De bus rijdt ook naar Tuinland, Lauwersoog om maar enkele bestemmingen te noemen. Meer informatie over de Vriendenbus vindt u bij de Vrienden van Dignis.

Heeft u zelf een idee om een activiteit te organiseren, dan horen we het graag. We kijken samen hoe we uw idee kunnen uitvoeren. In veel van onze locaties is het mogelijk om een ruimte te huren voor uw eigen vereniging of clubactiviteit.

Restaurants van Dignis

In onze restaurants kunt u genieten van een lekkere maaltijd, bereid met verse ingrediënten. De chef-kok stelt iedere dag een ander menu samen, dat bestaat uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. En neemt u gerust uw familie en vrienden mee. Eet u liever in uw eigen huis, maar heeft u geen zin om te koken? In diverse centra hebben we een maaltijd bezorgservice.

Dignis biedt meer

Bij Dignis kunt u terecht voor alle vormen van zorg, welzijn en behandeling. Thuis, in de buurt of het dorp en in onze huizen:

Wonen bij Dignis
Zelfstandig wonen met ondersteuning
Revalidatie en kortdurende zorg
Activiteiten

Waar kan ik terecht?

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.