Woonzorgcentrum Gabriël Wijkactiviteiten

Wijkactiviteiten

De woonzorgcentra zijn een ontmoetingsplek voor de wijkbewoners. Iedereen is welkom. Voor een kopje koffie, lunch of diner in het restaurant en gezellige activiteiten.

Wilt u er iets vaker op uit in uw eigen wijk?

Vindt het u gezellig om andere mensen te ontmoeten? Onderneemt u graag iets met buurtbewoners? Of vindt u dat u er wat meer op uit kunt gaan? Op diverse locaties van Dignis is een ontmoetingsruimte voor bewoners uit de wijk. U bent er van harte welkom. U kunt er ook lunchen en dineren in het sfeervolle en gastvrije restaurant.

We zien u graag!

Hoe zien de activiteiten eruit?

Voor elkaar, met elkaar, in de buurt

Activiteiten zijn het leukst als mensen ze zelf bedenken. Medewerkers van Dignis ondersteunen u graag daarbij en bij de uitvoering van de ideeën. Er is van alles mogelijk, zoals bloemschikken, scrapbook maken, schilderen, boekenuitleen en lezingen. Daarnaast is er gelegenheid om een uitstapje te organiseren en eraan mee te doen. De activiteiten kunnen per locatie verschillen, want het aanbod sluit aan op wat bezoekers willen. Natuurlijk zijn de ontmoetingsplekken geschikt om er gewoon gezellig een kopje koffie of thee te drinken en even ‘bij te praten’.  Voor consumpties en activiteiten betaalt u meestal een kleine bijdrage. Op diverse locaties is vervoer van en naar huis mogelijk.

Samen eten

Het restaurant in de woonzorgcentra is gezellig en sfeervol ingericht. U kunt er ’s middags en meestal ’s avonds voor een aantrekkelijke prijs genieten van een warme maaltijd of een voedzame broodmaaltijd.  Eet u liever thuis, maar u heeft geen zin om te koken? In diverse centra hebben we een bezorgmaaltijdservice.

Nog meer activiteiten

Wijkbewoners zijn ook welkom bij bijeenkomsten, die de activiteitenbegeleiding organiseert voor de bewoners van het woonzorgcentrum. Eer is een gevarieerd programma, dat per locatie afgestemd is op de wensen van de deelnemers. In het ene huis zijn dat muziekmiddagen, in het andere een spelmiddag of tai chi lessen en in weer een andere de wekelijkse markt. Ook hier geldt, dat dit slechts een selectie is van de mogelijkheden.

Op diverse locaties zijn ruimtes te huur voor groepen, cursussen en andere initiatieven.

Meer informatie en locaties

U kunt altijd binnenlopen bij een van onze locaties of contact opnemen als u meer wilt weten U bent van harte welkom. Wijkactiviteiten vindt u op de volgende locaties:

Kosten

Aan diverse activiteiten kunt u gratis deelnemen. Voor consumpties, uitstapjes en sommige activiteiten vragen we een kleine bijdrage als onkostenvergoeding.

Vervoer van en naar huis met een (rolstoel) taxibus is mogelijk. Onze medewerkers informeren u graag.

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis