Maaltijd in Woonzorgcentrum Gabriël

Verzorgd Wonen

U wilt comfortabel, veilig en zelfstandig wonen. Met voorzieningen binnen handbereik en gezelligheid dichtbij. Want het zijn vaak de activiteiten er omheen die het leven plezierig maken. Als het nodig is, wilt u de thuiszorg in de buurt. Dat is mogelijk bij Dignis.

Voor wie is verzorgd zelfstandig wonen?

U heeft een redelijk goede gezondheid en wilt zo lang mogelijk zelfstandig leven. In een gezellige omgeving met een fijne sfeer en service op maat. Verzorgd zelfstandig wonen is geschikt voor mensen, die het prettig vinden om in de verschillende fasen van hun leven zoveel mogelijk onbezorgd te kunnen leven. Als u in de (nabije) toekomst door ziekte of leeftijd toch ondersteuning nodig heeft, wilt u deze dichtbij hebben en snel geregeld.

De locaties voor verzorgd zelfstandig wonen staan open voor bewoners van de stad Groningen en daarbuiten en kennen in principe geen leeftijdsgrens.

Hoe woont u?

Uw appartement bestaat uit een woonkamer met keukenblok en een badkamer met douche, vaste wastafel en toilet. De oppervlakte van de appartementen varieert per locatie. U heeft een eigen voordeur. De beveiliging in en rondom het gebouw is goed geregeld.

De medewerkers van de facilitaire dienst zorgen voor het groot onderhoud van uw appartement. Zij maken ook de algemene ruimtes schoon. In het gebouw is een afgesloten fietsenberging. Rondom het gebouw is voldoende parkeergelegenheid.

Welke service is er bij verzorgd zelfstandig wonen?

U kunt medebewoners ontmoeten in de recreatiezaal of het restaurant bij een kopje koffie of thee, tijdens de maaltijden en bij één van de gezellige zithoekjes in het huis. Maar ook bij de activiteiten. Of het nu gaat om creatief of sportief bezig zijn, van muziek genieten of een cursus volgen. Er is van alles mogelijk. Vindt u het leuk om zelf iets te organiseren? Wij denken graag met u mee.

Smakelijk eten

Voor de warme maaltijd heeft u diverse mogelijkheden. U kunt à la carte eten. Dagelijks is er keuze uit meerdere gerechten, die met zorg en aandacht worden bereid en geserveerd. Wij houden rekening met uw dieetwensen. U kunt ook koelverse maaltijden laten bezorgen in uw appartement, die u verwarmt in de magnetron. Voor uw gasten geldt hetzelfde.

service en voorzieningen

U kunt gebruik maken van de diverse faciliteiten, zoals de winkel voor de dagelijkse boodschappen, de kapper en pedicure, de bibliotheek en fitnessruimte. De voorzieningen verschillen per locatie, u vindt op de locatiepagina meer informatie.

Zorg Thuis

Als u zorg nodig heeft, is dit gemakkelijk en direct te regelen. Onze professionele medewerkers van Zorg Thuis geven de zorg die u wilt en die bij u past. Voor kortere of langere tijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zorg op maat van huishoudelijke hulp tot intensieve verpleging. Wij werken met vaste teams. Als met de jaren uw behoefte aan zorg groeit, dan groeit onze zorgverlening met u mee. En we helpen u graag bij het aanvragen van de indicatie.

Onze verzorgd wonen locaties

Verzorgd zelfstandig wonen is mogelijk in de deze locaties:

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden

U huurt het appartement van Dignis of van de woningcorporatie. De huurprijs is vanaf circa € 425,00 kale huur per maand. Daarnaast neemt u een abonnement op het servicepakket, dat u zelf samenstelt. U kunt ook een pas kopen voor deelname aan de activiteiten (circa € 20 per maand).

Meer informatie

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging en een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met de afdeling Woonzorgbemiddeling. U bent van harte welkom.

Meer informatie vindt u ook in de folder.

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis