Restaurant beperkt weer open

Geplaatst op 27 januari 2022

Tijdens de persconferentie van 25 januari jongstleden werd uitgelegd hoe Nederland vanaf 26 januari 2022 verder open gaat. In het kernteam Corona voor Lentis en Dignis is vervolgens besproken wat dit betekent voor onze restaurants.
Voor restaurant Veldspaat geldt dat personeel, bewoners en hun bezoekers weer welkom zijn om in het restaurant wat te drinken of een hapje te eten. Daarbij gelden de RIVM richtlijnen: dus anderhalve meter afstand bewaren, een vaste zitplaats en de mondkapjes alleen af aan tafel.
Externen – denk aan wijkbewoners – kunnen we helaas nog niet verwelkomen in ons restaurant.
Vooralsnog zijn wij blij dat wij, zij het beperkt, weer mensen kunnen ontvangen in ons restaurant.
Wij laten het u weten als de regels weer worden aangepast.

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.