Paasbrunch Gabriël

Geplaatst op 7 april 2021

De paasdagen zijn inmiddels achter de rug en ook nu gooide corona ‘roet in het eten’. Dacht je vorig jaar nog, in 2021 gaan we Pasen als vanouds met onze familie vieren, dan kwam je bedrogen uit. Hoe fijn is het dan toch om niet zelf te hoeven koken en je te laten verwennen door een brunch te laten bezorgen.

Dat dacht ook het team van de Gabriël. Zij wilden iets doen voor de bewoners en omwoners van Hoogkerk en organiseerden een paasbrunch op eerste paasdag. Vele mensen uit Hoogkerk hebben hier gehoor aan gegeven en met veel plezier heeft het team hieraan gewerkt. Op bestelling werd de brunch klaargemaakt en thuisbezorgd.

Om kwart over 10 gingen de vrijwilligers – coronaproof – met 135 (!) pakketten op pad en zo werden de paasdagen toch nog vanouds gezellig!

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.