Valentijnsconcert speciaal voor onze cliënten, naasten en collega’s

Geplaatst op 4 februari 2021

Op zondag 14 februari aanstaande vindt het Valentijnsconcert ‘Jellyfish on air’ plaats. Een liveconcert vanaf Schiermonnikoog met onder andere Paul de Munnik (bekend van Acda & de Munnik), Roel van Velzen, Daan Boom en Oene van Geel.

Hart onder de riem voor iedereen, maar speciaal voor….

Voor medewerkers en cliënten van Dignis brengen zij een divers repertoire aan (liefdes)liedjes ten gehore. Een muzikaal ‘samenzijn’ om iedereen een hart onder de riem te steken. Via de chat is het mogelijk om live je reactie delen.

Het concert is 14 februari vanaf 16.00 uur te volgen via: www.jellyfishonair.com/live 

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.