Toch op bezoek met een kijk-luister verbinding

Geplaatst op 23 april 2020

Geen bezoek. Daar worstelt iedereen mee in verpleeghuizen. Medisch directeur Inge Pesch van Dignis zag op het journaal een kijk-luister verbinding voorbij komen van een verpleeghuis in Limburg. Gescheiden door glas toch bezoek ontvangen. Dat wilde ze voor Dignis ook wel. In een week tijd is op alle locaties gekeken waar het kon. Daar waar het mogelijk is worden nu kijk-luisterplekken gerealiseerd. Er wordt gewerkt aan een online rooster voor het bezoek en er wordt gekeken naar vrijwilligers die bewoners kunnen brengen naar de kijk-luister plek. De eerste kijk-luisterplek is inmiddels in gebruik genomen in het Heymanscentrum. We zijn er blij mee!

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.