Wijkrestaurant Veldspaat gesloten

Facilitair Bedrijf: corona afbeelding
Geplaatst op 17 maart 2020

In de wijkrestaurants vinden we de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers erg belangrijk. De Nederlandse regering en Lentis hebben aanvullende maatregelen bekend gemaakt om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Hygiëne is in deze situatie een prioriteit en daarom hebben we besloten om de restaurants te sluiten en kunt u ons restaurant niet meer bezoeken.
Bent u een vaste gast in ons restaurant dan overleggen we met u over het bezorgen van de maaltijd. De bezorgmaaltijden worden bij de voordeur bezorgd. We vragen uw begrip voor deze situatie, ook voor de medewerkers van de wijkrestaurants die hard werken om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We kunnen ons voorstellen dat dit bij u tot vragen leidt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het restaurant.

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.