Team wijkrestaurant Gabriël wint poffertbakwedstrijd

Geplaatst op 27 januari 2020

Zaterdag 25 januari jongstleden vond er in cultuurhuis De Klinker in Winschoten een poffert bakwedstrijd plaats. 20 inzenders deden hun uiterste best met hun lekkerste versie van deze regionale specialiteit. Ondanks het feit dat koks Pieter en Antonie van wijkrestaurant Gabriël nog nooit een poffert hadden gebakken, besloten ze zich, na wat oefenen, toch op te geven.

De uitreiking was spannend. Alle 20 pofferts, waren stuk voor stuk prachtig van vorm. De uitslag was verrassend:  team Gabriël ging met de eerste prijs naar huis. De ontlading was groot en Antonie en Pieter waren enorm blij. Op de foto zie je ze met de gewonnen prijs en de oorkonde. Petje af voor deze vakmannen!

Gabriël: winnaar poffertwedstrijd

Bekijk ook de prijsuitreiking!

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.