Picknickbank RTV Noord in tuin Heymanscentrum

Geplaatst op 20 augustus 2019
Bij het Heymanscentrum staat sinds kort een mooi beschilderde picknickbank in de binnentuin. De bank werd eerder gebruikt voor de picknickroute van RTV Noord.

Vijftien dagen lang vond je ze overal in de provincie: vijftien RTV Noord-picknickbanken, beschilderd door verschillende kunstenaars uit Groningen. De banken waren onderdeel van picknickroutes en werden gebruikt als rustpunten, om bij te praten en om er een kop koffie aan te drinken. Nu de campagne voorbij gunde RTV Noord de banken permanent een mooi plekje. Dus werd er een oproep geplaatst. Aan kijkers en luisteraars werd gevraagd waar zij de picknickbanken zouden willen plaatsen. Vereiste was dat hij door veel mensen gebruikt zou kunnen worden, om zo met elkaar het nieuws van de dag te delen.

Een van de 650!

Twee van die oplettende luisteraars werken bij Dignis. Femmie -getipt door Gert Mathijs- en Anousjka hebben aan die oproep gehoor gegeven. Zij wilden de bank graag in de binnentuin van het Heymanscentrum plaatsen.
Meer dan 650 reacties kwamen binnen, waaruit RTV Noord een keuze moest maken. En wij waren bij de gelukkige winnaars. Vorige week vrijdag is de bank opgehaald. Inmiddels staat de picknickbank te pronken in de binnentuin van het Heymanscentrum.
We zijn blij met de bank en met zulke betrokken medewerkers!
Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.