Voorjaarsmarkt Gabriël groot succes

Gabriël: voorjaarsmarkt
Geplaatst op 28 mei 2019

Zaterdag 18 mei jongstleden organiseerde wijkrestaurant Gabriël een voorjaarsmarkt. Van 11.00 – 18.00 uur kon jong en oud genieten van een heerlijke dag. De zon scheen volop en de temperatuur liep al gauw op boven de 20 graden.
Er waren maar liefst 70 verschillende kramen met lekker eten, sieraden, tassen, woondecoratie en handwerksnuisterijen. Daarnaast een demonstratie van oude ambachten en activiteiten voor de kinderen. Op het plein kon men luisteren naar live muziek van lokale artiesten. Kortom: voor elk van wils!
Het team Gabriël kijkt dan ook terug op een geslaagde voorjaarsmarkt.
Onderstaande foto’s geven een impressie van deze mooie, zonnige dag.

Gabriël: voorjaarsmarkt

Gabriël: voorjaarsmarkt

Gabriël: voorjaarsmarkt

 

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis