Opbrengst markt Harens lyceum voor bewoners De Enk

Geplaatst op 16 mei 2019

Een tijd geleden namen leerlingen van het Harens Lyceum in Zuidlaren contact op met verpleeghuis De Enk. Ze waren op zoek naar een goed doel in de omgeving van Zuidlaren waar ze de opbrengsten van hun markt aan konden besteden. Medewerkers van De Enk wisten wel een aantal goede doelen. De belevingstuin bijvoorbeeld of het organiseren van een kunstworkshop voor bewoners. Liefst natuurlijk samen met de leerlingen.

De kunstworkshop werd als goed doel gekozen door het Harens Lyceum en op donderdag 9 mei was het zover: de opbrengst van de markt werd symbolisch overhandigd in het café van De Enk. Namens de bewoners van de Hunebedstraat nam mevrouw Theisens de opbrengst in ontvangst. Zij heeft ook de markt bezocht en heeft de leerlingen laten kennismaken met de activiteiten in De Enk.

Hartelijk dank aan de leerlingen van  het Harens Lyceum voor dit mooie initiatief!

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.