Geslaagd wijkdiner Heymanscentrum

Geplaatst op 13 mei 2019

Ieder mens wil een gelukkig en onafhankelijk leven kunnen leiden. Tevreden zijn met zichzelf. Dat lukt het beste in verbondenheid met een ander. Samen leven en samen doen – dat is de opzet achter het wijkdiner. Univé organiseert daarom wijkdiners voor ouderen samen met Distrivers en Dignis|Lentis in de wijken Selwerd, Paddepoel en Vinkhuizen.

Inmiddels is in april het wijkdiner in het Heymanscentrum geweest. Het ging er gezellig aan toe met vooraf een spelletje Bingo en daarna heerlijk samen eten. Bekijk de sfeerimpressie van deze gezellige middag.

Op woensdag 5 juni vanaf 16.00 uur is het volgende diner in Restaurant Veldspaat in Groningen.
Ken je senioren uit de wijken Selwerd, Paddepoel en Vinkhuizen die wel een uitje verdienen?
Senioren zijn van harte uitgenodigd om op 5 juni in Restaurant Veldspaat mee te komen eten.

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis