Pannenkoekendag voor jong en oud in wijkrestaurant Gabriël

Geplaatst op 29 maart 2019

Het was er een drukte van belang op dinsdag 26 maart. Wijkrestaurant Gabriël stond namelijk in het teken van Nationale Pannenkoekendag. Samen met de leerlingen van De Wingerd, een christelijke school voor speciaal onderwijs in Hoogkerk, ging team Gabriël pannenkoeken bakken voor zo’n 130 tot 150 gasten.

De pannenkoekendag is bedoeld om jongeren en ouderen op een leuke manier met elkaar in contact te brengen. In het restaurant smulden buurtbewoners, bewoners van de Gabriëlflat en kinderen van scholen in de buurt van de pannenkoeken.

Dat het een gezellige drukte van belang was in het wijkrestaurant Gabriël, werd ook opgemerkt door OOG televisie en RTV Noord. Zij kwamen langs om verslag te maken van dit geweldige evenement. Bekijk ook het filmpje  dat OOG tv van de pannenkoekendag maakte.

 

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis