Nieuw wijkmobiel voor Vinkhuizen

Geplaatst op 19 december 2018

Bent u op zoek naar vervoer over korte afstand binnen uw wijk of naar een aangrenzende wijk? Dan bent u bij Stichting Wijkmobiel aan het juiste adres.Stichting Wijkmobiel verzorgt onder de naam ‘Vinkmobiel’ met ingang van 3 december 2018 op aanvraag uw vervoer binnen de wijk Vinkhuizen of naar een aangrenzende wijk zoals Paddepoel, de Held, Gravenburg etc.

Het unieke is dat Vinkmobiel gebruik maakt van elektrische voertuigen. De wagens kunnen maximaal drie passagiers vervoeren en zijn op afroep van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur beschikbaar. Inwoners van de wijk Vinkhuizen kunnen gebruik maken van de Vinkmobiel. Door de inzet van vrijwilligers zijn de ritten betaalbaar.

In de maand december kunt u gratis kennismaken met dit vervoersmiddel

Wilt u ook eens een ritje maken? U kunt de Vinkmobiel reserveren via telefoonnummer 085 7920377 of mailen met info@wijkmobiel.com.
Op 3 december start de Vinkmobiel met één voertuig. Tijdens de kerstdagen rijdt de Vinkmobiel niet.

Lijkt het u leuk om als vrijwillige chauffeur op de Vinkmobiel te rijden? Neem dan contact op via e-mail personeel@wijkmobiel.com

Veldspaat, Vinkmobiel

Veldspaat, Vinkmobiel

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.