Succesvolle Fietsvierdaagse Enk

Geplaatst op 8 juni 2018

De jaarlijkse Fietsvierdaagse van de Enk in Zuidlaren is weer voorbij. Het waren opnieuw gezellig drukke dagen, waarin alle tijd en aandacht is voor bewoners en cliënten. Iedereen kon meedoen, met de rolstoelfiets, duo-fiets of kuipfiets. Ook de fietstaxi was dit jaar weer aanwezig, mogelijk gemaakt door de Vrienden van Dignis. Veel bewoners uit de Enk en de Duinstee en bezoekers van de Horst maakten mooie tochten, terwijl ze genoten van het mooie weer. Ze werden vergezeld door de Dobberieders, medewerkers van Lentis en Dignis, fysiotherapeuten en vrijwilligers van de Enk.

Fietsfragment

“Met een groep deelnemers, vrijwilligers en medewerkers fietsen we een mooie route door Zuidlaren. We zien rododendrons, eiken, grassen, kinderen, water, vogels en huizen om ons heen.  Mijn fietsmaatje haalt herinneringen op terwijl ik vertel wat ik zie. Af en toe lachen we naar elkaar en raak ik haar hand even aan, we maken echt contact. ‘Kind zegt ze, fijn dat je mij meeneemt, ik ben gisteren nog naar de kapper geweest maar dat maakt mij niks uit. De wind door mijn haren, zo fijn!  Dat ik dit nog mag meemaken, ik ben al negentig jaar moet je weten. Ik geniet hier echt van!”  Bedankt en graag tot volgend jaar!

 start en einde bij de Enk

door de bossen van Zuidlaren

genieten van de omgeving

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.