Wellness ruimte Enk geopend

De Enk ingang
Geplaatst op 10 maart 2018

Op 2 maart vond de feestelijke opening plaats van de nieuwe wellness ruimte in verpleeghuis de Enk in Zuidlaren. Bewoners kunnen er genieten van een schoonheidsbehandeling, handmassage of klanktherapie. Een manicure of pedicure kan ervan gebruik maken. Familie kan ook samen met de bewoner een rustig moment doorbrengen in de sfeervol ingerichte ruimte.

Droom in vervulling

Een bewoonster van de Enk knipte een lint door en daarmee was de wellness ruimte officieel geopend. Daarna konden belangstellende bewoners, familieleden en medewerkers een kijkje nemen. Voor de medewerkster die het initiatief had genomen voor de wellness ruimte is een droom in vervulling gegaan. Bewoners genieten van persoonlijke aandacht en een verwenmoment. Met de wellness ruimte zijn de mogelijkheden daarvoor uitgebreid.

Subsidie en geschenk

De inrichting en aankleding van de wellness ruimte is mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van Dignis, die initiatieven en projecten ondersteunt voor het welbevinden van bewoners en cliënten van Dignis. In het midden van de ruimte pronkt een mooie behandelstoel, die is geschonken door een relatie van de Enk.

Dignis

is onderdeel van Lentis. Voor Team290 en ouderenpsychiatrie kunt u terecht bij Lentis.