Stilstaan bij het einde

Geplaatst op 13 februari 2018

Uitvaartzorg Boerhaavelaan houdt op vrijdag 16 februari een informatiebijeenkomst over alles wat mogelijk is op het gebied van de uitvaart. Vraagt u zich wel eens af wat er allemaal bij een uitvaart komt kijken en welke mogelijkheden er zijn op het gebied van aankleding, muziek en locatie? Of heeft u vragen op financieel gebied? De medewerkers van Uitvaartzorg Boerhaavelaan staan u graag te woord om u te helpen met informatie en advies. De middag wordt georganiseerd in samenwerking met Uitvaartvereniging De Laatste Eer in Hoogkerk. Bij een kopje koffie of thee kunt u praten over uw wensen en uw vragen stellen.

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 16 februari vanaf 14.30 uur in het restaurant van Gabriël aan de Gabriëlstraat 26 in Hoogkerk (Groningen). U bent van harte welkom.

Kunt u niet aanwezig zijn in Gabriël, maar wilt u toch graag een gesprek, neemt u dan gerust contact op met Uitvaartzorg Boerhaavelaan, telefoon 050 5255980 of kijkt u op de website.

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis