De Slimme Bril

Geplaatst op 17 november 2017

Elsdon Health is op zoek naar kinderen van mensen met geheugenproblemen of dementie, die mee willen doen aan een onderzoek over ‘Smartglasses’, de slimme bril. Uw vader of moeder woont nog thuis, maar heeft wel ondersteuning nodig. De Smartglasses ziet eruit als een gewone bril, maar er is moderne techniek in verwerkt. In het montuur zit bijvoorbeeld een klein cameraatje en de bril heeft een telefoon- en internetverbinding. De mantelzorger kan op afstand meekijken en via de apparatuur in de bril heel gemakkelijk contact maken. Er zijn nog meer mogelijkheden, waarbij de bril ondersteuning kan bieden.

Denk mee over de slimme bril

Voordat Elsdon Health verder gaat met de ontwikkeling van de bril wil ze graag weten hoe mantelzorgers denken over de verschillende toepassingen. U kunt daarbij helpen. Als u zich aanmeldt, krijgt u een aantal filmpjes te zien over de bril en de toepassingen daarvan. Vervolgens kunt u een aantal vragen beantwoorden. Of het nuttig lijkt of dat u het juist niets vindt. Alle feedback is welkom. Het bekijken van de filmpjes en beantwoorden van de vragen duurt in totaal ongeveer 30 minuten. Meer informatie over de slimme bril en Elsdon Health vindt u op de website Care2wear.

Meedoen?

Wilt u meedoen? U kunt de online enquête invullen, klik dan hier. U kunt ook persoonlijk geïnterviewd worden. Neem dan contact op met Marrit Klamer van Elsdon Health, telefoon 06 33740451, e-mail marritklamer@gmail.com. Zij geeft u ook graag meer informatie.

 

 

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis