Geef uw mening over het eten

Heymanscentrum restaurant
Geplaatst op 19 juni 2017

In het Heymanscentrum kunnen bewoners en bezoekers iedere maand binnenlopen bij het Maaltijdspreekuur. Dit vindt plaats op de laatste dinsdag van de maand in het Grand Café. Medewerkers van het Servicepunt Voeding & Gastvrijheid en de teamleider zijn dan aanwezig om vragen te beantwoorden. Ze willen vooral graag horen wat bewoners en bezoekers vinden van de warme maaltijden. Is er voldoende keuze en is de smaak goed? Wat kan beter? Dat geldt ook voor de inrichting van het restaurant en de bediening.

Spreekuur 27 juni

Laat uw stem horen en kom ook eens op het Maaltijdspreekuur. Het volgende vindt plaats op dinsdag 27 juni, van 15.00 uur tot 16.00 uur. Locatie: Heymanscentrum, Grand Café.

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis