Enk ontvangt cheque van 1000 euro

Geplaatst op 9 maart 2017

1 Maart was een feestelijke dag voor bewoners en medewerkers van De Enk in Zuidlaren. De vertegenwoordiger van het Nationaal Ouderen Fonds, de heer Oldenkamp, kwam langs om een cheque ter waarde van 1000 euro te overhandigen. Met dit bedrag worden activiteiten georganiseerd tijdens de feestweek in de zomer.

Medewerkers, familie en vrijwilligers hadden hard gewerkt om dit bedrag te kunnen innen. In de maand december van het vorige jaar is een kerstmarkt georganiseerd. De opbrengst daarvan werd verdubbeld door het Premieplan van het Ouderenfonds. En zo kunnen bewoners en hun familie opnieuw uitkijken naar een gezellig evenement. Tijdens de feestweek kunnen ze genieten van uitstapjes. Voor de mensen die daaraan niet meer kunnen deelnemen, is er bezoek van een muzikant of clown.


 

 

 

 

 

Op woensdag 1 maart werd In het bijzijn van enkele bewoners en medewerkers de cheque overhandigd. Voor de heer Oldenkamp was deze bijeenkomst extra bijzonder. Het was zijn laatste activiteit als vertegenwoordiger en voormalig ambassadeur van het Ouderenfonds voor de provincie Drenthe. Hij is vele jaren actief geweest in dit werk en heeft vele cheques overhandigd. Ook in de Enk.

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis